Syyskausi 2022 ajalla 1.9.2022-30.11.2022

Syksyn tunneille varataan paikka ostamalla se verkkokaupasta tai maksamalla paikka liikuntaedulla. Löydät syksyn aikataulun ja tarkemmat kuvaukset kustakin tunnista alta. Tervetuloa tanssimaan!

Keskiviikkoisin Salmisaaren liikuntakeskus, Ruoholahti

Lue lisää

Commercial Dance tunti joka sopii sekä kevään / kesän 2022 tiiviskursseille osallistuneille että uusille oppilaille. Tunneilla harjoitellaan monipuolisia tanssisarjoja ja fiilistellään hyvää musiikkia. Tunnille osallistutaan tanssikortilla.

Opettaja: Hanna-Maija Pääkkönen

Lue lisää

Tunti sopii aiemmin tanssineille oppilaille. Tunnille osallistutaan tanssikortilla.

Opettaja: Hanna-Maija Pääkkönen

Lue lisää

Floorwork tiiviskurssilla työskennellään nimensä mukaisesti lattialla. Kurssin tavoitteena on tutustua työskentelyyn lattialla ja toteuttaa lattiatekniikkaa pehmeän virtaavasti ja orgaanisesti. Työskentelemme monipuolisesti hyödyntäen eri tasoja, kehon osia ja monipuolisia harjoitteita. Kurssilla tanssitaan sukkasillaan ja polvet peittävissä housuissa. Halutessasi voit käyttää polvisuojia. Tunneille osallistutaan ostamalla paikka tiiviskurssille.

Opettaja: Hanna-Maija Pääkkönen

Lue lisää

Heels tunnilla opetellaan korkokengissä tanssimisen tekniikkaa, erilaisten liikeratojen hallintaa ja sensuelleja koreografioita. Kurssi sopii aiemmin Heels tunneille osallistuneille. Kurssilla työskennellään myös lattialla. Voit halutessasi ottaa mukaan polvisuojat. Tunneille osallistutaan tanssikortilla.

Opettaja: Hanna-Maija Pääkkönen

Torstaisin Sörnäisten Rantatie 33C, Sörnäinen

Lue lisää

Tunneilla tanssitaan kuubalaista salsaa, jota maustetaan pienillä rumba osioilla. Tunneilla tanssitaan soolona. Tunnit sopivat kuubalaista salsaa aiemmin tanssineille. Tunnille osallistutaan tanssikortilla.

Opettaja: Hanna-Maija Pääkkönen

Lauantaisin Aleksanteri Teatteri, Bulevardi

Lue lisää

Klo 15.15-16.30 Rumba Guaguanco

Tunnilla heittäydytään kuubalaisen rumba rytmeihin ja leikitellään erilaisilla liikkeen laaduilla ja rytmityksillä. Workshop koostuu lämmittelystä, tekniikka harjoitteista sekä tanssisarjasta. Sopii rumban perusteet hallitseville. Opettajana Hanna-Maija Pääkkönen. Varaa paikkasi täältä.

Klo 16.45-18 Salsa Ladies Style

Workshopissa keskitytään hiomaan naisellista vartalonliikettä ja erilaisia tyylittelykikkoja. Materiaalia voi hyödyntää myös paritanssissa. Työstämme musiikin tulkintaa, käsien liikkeitä, lantion ja torson käyttöä sekä erilaisia liikevariaatioita. Tanssimme on1 ja workshop sopii vähintään 1-2 vuotta tai sitä pidempään salsaa tanssineille. Osallistuminen ei edellytä kokemusta paritanssista. Opettajana Hanna-Maija Pääkkönen. Varaa paikkasi täältä. .

Lue lisää

Floorwork workshopissa rakennetaan lattialla liikkuva koreografia tunnelmallisen musiikin tahdissa. Workshop koostuu lämmittelystä, lyhyestä salin poikki liikkuvasta osioista, jollaa pääset testaamaan liikemateriaalia sekä koreografian harjoittelusta. Haluakkailla on mahdollisuus jäädä tanssimaan koreografia videolle tunnin jälkeen. Videon saat myös itsellesi. Videointiin osallistuminen on vapaaehtoista, voit siis osallistua workshoppiin vaikka et osallistuisi videointiin. Workshopissatanssitaan sukkasillaan ja polvet peittävissä housuissa. Halutessasi voit käyttää polvisuojia. Taso on avoin, voit siis osallistua vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta floorworkista. Emme kuitenkaan suosittele workshoppia oppilaille joilla ei ole aimpaa tanssikokemusta joistain muusta lajista. Opettajana Hanna-Maija Pääkkönen. Varaa paikkasi täältä.

Sunnuntaisin Aleksanteri Teatteri, Bulevardi

Lue lisää

Keskitymme workshopissa oman liikkeen tuottamiseen erityisesti musikaalisuuden ja tulkinnan näkökulmista. Workshop koostuu kahdesta osiosta, joiden välissä pidämme pienen meditaatio tauon. Workshop ei ole lajisidonnainen. Voit siis tulla mukaan riippumatta tanssitaustastasi.

Klo 13.15-14.15 ohjattuja harjoituksia, jotka tukevat liikkeen luomista ja musiikintulkintaa

Klo 14.15-14.30 tauko, jonka aikana voit halutessasi esittää lisäkysymyksiä tai vain pureskella rauhassa läpikäytyjä asioita 🙂

Klo 14.30-15.15 rakennamme pienen sarjan, joka muodostuu opettajan strukturoimista osioista ja oppilaan itse luomasta materiaalista.

Workshopin ohjaa Hanna-Maija Pääkkönen

Varaa paikkasi täältä.

Lue lisää

Workshopissa rakennetaan sensuelli koreografia. Haluakkailla on mahdollisuus jäädä tanssimaan koreografia videolle tunnin jälkeen. Videon saat myös itsellesi. Videointiin osallistuminen on vapaaehtoista, voit siis osallistua workshoppiin vaikka et osallistuisi videointiin. Workshop sisältää työskentelyä myös lattialla. Halutessasi voit käyttää polvisuojia ja voit osallistua myös ilman korkokenkiä. Workshop sopii aiemmin Heels-tunneille osallistuneille oppilaille. Opettajana Hanna-Maija Pääkkönen. Varaa paikkasi täältä.