Asiakastietojen käsittely

Rekisteri- ja tietosuojaseloste ladattavissa tästä: Studio Tambor_Data Protection

Ilmoittatumislomakkeet ja niiden säilytys Ilmoittautumislomakkeella kerätään laskutusta ja kurssipaikan varaamista varten seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti. llmoittautumislomakkeet säilytetään salasanalla turvatusti Studio Tamborin WordPress-alustassa kunkin kuluvan opetuskauden ajan, jonka jälkeen tiedot poistetaan. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muissa kuin maksumuistutus ja perintätilanteissa. Perintä- ja muistutuspalvelujen kohdalla perintätoimisto toimii rekisterinpitäjänä ja vastaa kaikista henkilötietoihin liittyvistä tietosuojavelvoitteista.

Laskutustiedot Asiakkaan laskutustiedot muodostetaan ilmoittautumislomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella ja säilytetään salasanasuojatussa laskutusohjelmistossa. Asiakas voi asiakkuuden päättyessä pyytää tietojensa poistamista laskutusohjelmasta.

Sähköpostilistat Studio Tamborin sähköpostilistat koostetaan listalle itse sähköpostinsa ilmoittavista asiakkaista sekä kurssipaikan ilmoittautumislomakkeen tai verkkokaupan kautta varanneiden asiakkaiden ilmoittamista sähköpostiosoitteista. Sähköpostilistoja käytetään vain Studio Tamborin toiminnasta ja kursseista tiedottamiseen. Sähköpostilista alustana toimii Mailchimp. Asiakas voi pyytää sähköpostiosoitteensa poistamista sähköpostilistoilta näin halutessaan.

Vimeo Studio Tamborin Vimeo-palvelu on suojattu salasanalla joka on Studio Tamborin kursseilla kulloisellakin opetuskaudella osallistuvilla oppilaille. Videot tunneilta ovat katsottavissa Vimeossa vain kuluvan opetuskauden ajan. Opetuskauden päättymisen jälkeen videot säilytetään salasana suojatulla alustalla, johon käyttöoikeus on vain Studio Tamborin rekisteristä vastaavalla henkilöllä. Jos oppilas ei halua näkyä tunneilta kuvattavilla videoilla, hän voi ilmoittaa asiasta tuntitilanteessa tai ennakkoon sähköpostitse.

Instagram ja Facebook Studio Tamborin tunneilla kuvattuja videoita ja valokuvia tunneilta jaetaan ajoittain Studio Tamborin sosiaalisessa mediassa, pääasiassa Instagramissa ja Facebookissa. Jos asiakas ei halua näkyä videoilla tai valokuvissa, voi hän mainita asian tuntitilanteessa tai ennakkoon sähköpostitse.

Verkkokauppa maksut Verkkokaupan kautta tehdyt kurssimaksujen yhteydessä kerättyjen tietojen tietoturvasta vastaa  CheckOut Finland.  Studio Tambor käyttää verkkokaupan kautta saatuja asiakastietoja vain kursseista tiedottamiseen sähköpostilistojen kautta, eikä luovuta tietoja eteenpäin.