Lämpimästi tervetuloa tanssimaan kevätkaudelle 2022!

Voit ilmoittautua mukaan oheisella lomakkeella ennakkoon ja maksaa kurssisi tammikuussa. Tarjoamme myös osamaksuvaihtoehdon. Maksuvälineinä käyvät tilisiirto, verkkokaupassa pankki- ja luottokortti sekä osamaksu sekä liikuntaedut: Smartum, ePassi, Edenred, Virike, Eazybreak. Voit maksaa myös tilisiirron ja liikuntaedun yhdistelmällä. Löydät hinnaston ilmoittautumislomakkeen alta.

Poissaoloja voi korvata koko kauden ajan muilla kuin oman ryhmän viikkotunnilla. Kursseille ilmoittautuvat syyskauden 2021 oppilaat voivat korvata keväällä 2022 myös syyskauden poissaoloja. Poissaoloja voi korvata myös ennakkoon.

HUOM! Syksyn poissaolojen korvausajan jatkaminen keväälle 2022 ei sisälly tanssikortteihin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Maksutavat

Maksutapoina kevätkaudella 2021 käyvät 1) tilisiirto, 2) verkkokauppa maksu, jossa on mahdollisuus myös osamaksuun ja luottokorttimaksuun, 3) Smartum, ePassi, Virike, EazyBreak.

Saat maksuohjeet sähköpostitse 2.1.2021. Maksu tulee suorittaa tiilisiirtona tai lunastaa verkkokaupassa 7.1.2021 mennessä.

Jos maksat liikuntaeduilla voidaan maksupäivästä sopia sen mukaisesti, milloin saat edun käyttöösi työpaikalta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostitse viimeistään 3 päivän kuluessa. Ilmoittautuminen on kuitenkin voimassa heti kun lähetät lomakkeen.

Huomioithan että ilmoittautumista koko kauden kurssille ei voi myöhemmin muuttaa tanssikortiksi.

Ilmoittautuessasi hyväksyt Studio Tamborin ilmoittautumis- ja peruutusehdot.

Poissaolojen korvaaminen

Poissaoloja omalta kurssiltasi voit korvata kaikilla kevään viikkotunneilla.

Poissaoloja ei voi korvata tiiviskursseilla tai workshopeissa ellei kyseisen kurssin kohdalla ole siitä erillistä mainintaa.

Syksyn 2021 oppilaat jotka ilmoittautuvta kevään 2022 kursseille voivat korvata keväällä 2022 myös syksyn 2021 poissaoloja.

KYSYMYKSIÄ?