‘Tanssi -tietokirja nuorelle harrastajalle’ ilmestyy kovakantisena painoksena keväällä 2022. Kirja on suunnattu alakouluikäisille tanssista kiinnostuneille lapsille, mutta se sopii sisällöltään myös nuoremmille lapsille.

Kirjan on kirjoittanut tanssitaiteilija, pedagogi ja kulttuurintutkimuksen tohtori Hanna-Maija Pääkkönen ja se on toteutettu Taiteen edistämiskeskus TAIKEn tuella.

Kirja esittelee tanssia osana kulttuuria, vie lapsen maailmanympärimatkalle tanssin parissa ja tarjoaa inspiraatiota omien tanssien luomiseen yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Voit nyt ennakkotilata kirjan edulliseen hintaan 20e / kpl (normaali ovh. 27e). Tilaus maksetaan myöhemmin kirjan lähetyksen yhteydessä.

Tutustu kirjan sisältöön

Kovakantinen värillinen painos 52 sivua

Sisällysluettelo:

  1. Mitä on tanssi?
  2. Kaikki voivat tanssia
  3. Tanssin opiskelu
  4. Tanssien maailman ympäri – Aasia, Afrikka, Eurooppa, Latinalainen Amerikka ja Karibia, Pohjois-Amerikka, Australia ja Polynesia
  5. Tanssi ammattina
  6. Liike, luovuus ja leikki harjoituksia
Saat ilmoituksen kirjan saapumisesta ja sähköpostitse. Kirja maksetaan ennen toimitusta. Saat maksuohjeet samalla kun ilmoitamme kirjan saapumisesta. Huomioithan ystävällisesti että tilaus on sitova ja lähettäessäsi tilauslomakkeen sitoudut maksamaan tilaamasi tuotteen.