Ilmoittautuminen kevään 2021 kursseille

Ilmoittautuminen kevään 2021 kursseille on nyt avoinna! Voit varata paikkasi oheisella lomakkeella. Maksu suoritetaan tammikuun alussa. Tammikuun 3. päivän Holiday Heels workshopit varataan verkkokaupasta. Hinnaston löydät täältä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Maksutavat

Maksutapoina kevätkaudella 2021 käyvät 1) tilisiirto, 2) verkkokauppa maksu, jossa on mahdollisuus myös osamaksuun ja luottokorttimaksuun, 3) Smartum, ePassi, Virike, EazyBreak. Saat maksuohjeet sähköpostitse 2.1.2021. Maksu tulee suorittaa tiilisiirtona tai lunastaa verkkokaupassa 7.1.2021 mennessä. Jos maksat liikuntaeduilla voidaan maksupäivästä sopia sen mukaisesti, milloin saat edun käyttöösi työpaikalta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostitse viimeistään 3 päivän kuluessa. Ilmoittautuminen on kuitenkin voimassa heti kun lähetät lomakkeen. Huomioithan että ilmoittautumista koko kauden kurssille ei voi myöhemmin muuttaa tanssikortiksi. Ilmoittautuessasi hyväksyt Studio Tamborin ilmoittautumis- ja peruutusehdot.

Poissaolojen korvaaminen

Voit korvata mahdollisia poissaoloja koko kevätkauden ajan muilla kuin oman ryhmäsi viikkotunneilla. Poissaoloja voi korvata myös ennakkoon.

Osalla tiiviskursseista ja workshopeista voi korvata poissaoloja erillisten ohjeiden mukaan. Ohjeet ilmoitetaan keväällä kunkin tiiviskurssin yhteydessä.

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN TUNNEILLE