Suorittaessasi oston verkkokaupassa tai ilmoittautuessasi ilmoittautumislomakkeella sitoudut maksamaan ostoksesi kokonaisuudessaan ja  hyväksyt oheiset Studio Tamborin ilmoittautumis- ja peruutusehdot. Kurssipaikkojen varauksia ja verkkokauppa ostoja koskevat aina Studio Tamborin peruutusehdot, ei maksupalvelun tarjoajan (luottokortti yhtiö, OP lasku, pankki tms.) ehdot.

Peruutusehdot

 1. Kurssimaksuista tehdään palautuksia / maksuttomia peruutuksia vain yli 2 viikon sairaslomatapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Näissä tapauksissa teemme maksupalautuksia yli kaksi viikkoa ylittävästä sairasloman osasta. Muissa tapauksissa oppilas voi korvata poissaolonsa korvausohjeiden mukaisesti. Korvausoikeus on voimassa kurssien osalta kurssin keston ajan, intensiivikurssien ja workshoppien osalta kuluvan kauden ajan, ellei toisin sovita. Emme hyväksy takautuvasti kirjoitettuja lääkärintodistuksia. Peruutusehdot täyttävässä tilanteessa ota yhteyttä Studio Tamboriin sähköpostitse info(at)dancestudiotambor.com
 2. 3-,5- ja 10 kerran tanssikorteista ei tehdä maksupalautuksia eikä voimassaoloaikaa voi pidentää muissa kuin yli kuukauden yhtäjaksoisissa sairastapauksissa joista on lääkärintodistus. Kortit ovat voimassa osto ajankohtana ilmoitetun ajan ja osto ajankohtana määritetyillä kursseilla. Koko kauden kurssi-ilmoittautumisia tai yksittäisiä intensiivikurssi ilmoittautumisia ei voi jälkikäteen muuttaa 5 tai 10 kerran kortiksi.
 3.  Drop-in kertamaksuista ja kokeilumaksuista ei tehdä maksupalautuksia eivätkä ne sisällä korvausoikeutta.
 4. Online palveluista ei tehdä maksupalautuksia.
 5. Liikuntaedulla maksetuista tunneista ei tehdä maksupalautuksia, sillä etua ei saa vaihtaa rahaksi (päätös tästä on verottajan, ei Studio Tamborin). Peruutusehdot täyttävässä sairastapauksessa liikuntaedulla maksettu osuus voidaan muuttaa lahjakortiksi.
 6. Polttaritunnin voi peruuttaa tai aikataulua muuttaa 14 vrk ennen tunnin pitoa.

Yleiset ilmoittautumisehdot

 1. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin, paikkamuutoksiin ja/tai korvaavaan opetukseen siirtymiseen  meistä riippumattomissa force majeure tilanteissa joihin lukeutuvat mm. tulipalo- tai vesivahinko kiinteistössä tai toimenpiteitä vaativa tartuntatautitilanne.
 2. Asiakas on itse vastuussa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan. Studio Tambor ei vakuuta oppilaita mahdollisten tapaturmien varalta.
 3. Studio Tambor ei ole vastuussa siitä, että asiakas ehtii käyttää maksamansa tunnit. Mikäli asiakas ei ehdi osallistua maksamilleen tunneille eikä korvata poissaoloja ennaltailmoitettujen ehtojen puitteissa, on tämä hänen omalla vastuullaan.
 4. Asiakas pitää itse kirjaa mahdollisista poissaoloistaan. Studio Tamborilla ei ole velvollisuutta tiedottaa asiakkaalle montako kertaa hän on ollut poissa / paikalla.
 5. Asiakkaan tietoja käsitellään eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Live stream tunnit, online kurssit, kertamaksut ja kokeilutunnit

 • Live stream tunneista, online kursseista, kertamaksuista ja kokeilutunneista  ei tehdä maksupalautuksia eikä käyttöoikeuksia pidennetä, eikä poissaoloja / käyttämättä jääneitä kertoja voi korvata.
 • Tunnukset online palveluihin ovat henkilökohtaiset eikä niitä saa jakaa eteenpäin.
 • Uusi asiakas voi ostaa korkeitaan yhden 3h kokeilukortin tai kolme kappaletta yksittäisiä kokeilukertoja, jotka tulee käyttää eri tunneilla. Korttia ja yksittäisiä kokeilutunteja ei voi siis käyttää kahta tai kolmea kertaa samalla tunnilla tai tiiviskurssilla. Kokeilutunnit ja kortit ovat voimassa ostohetkellä määritellyn ajan ostohetkellä määritetyillä tunneilla.

Yrityksen yhteystiedot:
Studio Tambor Y-tunnus 2352150-3
Käyntiosoite: Tallberginkatu 1 A, 00180 Helsinki
Postiosoite: Oikokatu 15 A 7, 00170 Helsinki

***

Verkkokaupan maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitovat seuraavat ehdot:

Maksutoimeksiantopalvelun ehdot

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.  Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

OP laskua käyttäessäsi sinua sitovat OP Laskun ehdot

Jousto laskua ja osamaksua käytettäessä sinua sitovat Jouston maksutapakohtaiset säännöt