Ilmoittautumis – ja peruutusehdot

Suorittaessasi oston verkkokaupassa tai ilmoittautuessasi ilmoittautumislomakkeella sitoudut maksamaan ostoksesi kokonaisuudessaan ja  hyväksyt Studio Tamborin peruutusehdot. Kurssipaikkojen varauksia ja verkkokauppa ostoja koskevat aina Studio Tamborin peruutusehdot, ei maksupalvelun tarjoajan (luottokortti yhtiö, OP lasku, pankki tms.) ehdot.

Peruutusehdot

  1. Kurssimaksuista tehdään palautuksia / maksuttomia peruutuksia vain yli 2 viikon sairaslomatapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Näissä tapauksissa teemme maksupalautuksia yli kaksi viikkoa ylittävästä sairasloman osasta. Muissa tapauksissa oppilas voi korvata poissaolonsa korvausohjeiden mukaisesti. Korvausoikeus on voimassa kurssien osalta kurssin keston ajan, intensiivikurssien ja workshoppien osalta kuluvan kauden ajan, ellei toisin sovita. Emme hyväksy takautuvasti kirjoitettuja lääkärintodistuksia. Peruutusehdot täyttävässä tilanteessa ota yhteyttä Studio Tamboriin sähköpostitse info(at)dancestudiotambor.com
  2. 3-, 5- ja 10 kerran tanssikorteista ei tehdä maksupalautuksia eikä voimassaoloaikaa voi pidentää muissa kuin yli kuukauden yhtäjaksoisissa sairastapauksissa joista on lääkärintodistus. Kortit ovat voimassa osto ajankohtana ilmoitetun ajan ja osto ajankohtana määritetyillä kursseilla. Koko kauden kurssi-ilmoittautumisia tai yksittäisiä intensiivikurssi ilmoittautumisia ei voi jälkikäteen muuttaa 5 tai 10 kerran kortiksi.
  3.  Drop-in ertamaksuista ei tehdä maksupalautuksia eivätkä ne sisällä korvausoikeutta.
  4. Online palveluista ei tehdä maksupalautuksia.

Yleiset ehdot

  1. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin, paikkamuutoksiin ja/tai korvaavaan opetukseen siirtymiseen  meistä riippumattomissa force majeure tilanteissa joihin lukeutuvat mm. tulipalo- tai vesivahinko kiinteistössä tai toimenpiteitä vaativa tartuntatautitilanne.
  2. Asiakas on itse vastuussa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan. Studio Tambor ei vakuuta oppilaita mahdollisten tapaturmien varalta.
  3. Studio Tambor ei ole vastuussa siitä, että asiakas ehtii käyttää maksamansa tunnit. Mikäli asiakas ei ehdi osallistua maksamilleen tunneille eikä korvata poissaoloja ennaltailmoitettujen ehtojen puitteissa, on tämä hänen omalla vastuullaan.
  4. Asiakkaan tietoja käsitellään eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Live stream tunnit, online kurssit, kertamaksut

Tunneista ei tehdä maksupalautuksia eikä käyttöoikeuksia pidennetä, eikä poissaoloja / käyttämättä jääneitä kertoja voi korvata. Tunnukset online palveluihin ovat henkilökohtaiset eikä niitä saa jakaa eteenpäin. Kertamaksuista ei tehdä maksupalautuksia.

Yrityksen yhteystiedot:
Studio Tambor Y-tunnus 2352150-3
Käyntiosoite: Tallberginkatu 1 A, 00180 Helsinki
Postiosoite: Oikokatu 15 A 7, 00170 Helsinki

***

Checkout Finland maksut

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout Finlandilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot:

Maksutoimeksiantopalvelun ehdot

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

OP laskua käyttäessäsi sinua sitovat OP Laskun ehdot

Jousto laskua ja osamaksua käytettäessä sinua sitovat Jouston maksutapakohtaiset säännöt