Studio Tamborin tarina

Studio Tambor on syntynyt rakkaudesta tanssiin. Tavoitteenamme on tarjota iloa, inspiraatiota ja uusia elämyksiä niin vasta tanssiin tutustuneille kuin sille jo sydämensä menettäneille. Olemme pieni mutta dynaaminen tanssistudio, jossa opettajat tuntevat oppilaansa nimeltä ja oppilaiden viihtyvyys on sydämen asia henkilökunnalle.

Tarjoamme Karibialaisten tanssien opetusta sensuellista salsasta reggaetonin kuumiin klubitunnelmiin ja kuubalaisen rumban sykkeeseen. Repertuaariimme kuuluvat myös Commercial dance, Heels ja Hip hop-tunnit.

Kauttamme voit tilata myös tanssiesitykset tilaisuuteesi. Yrityksille järjestämme monipuolisia liikunta- ja ohjelmapalveluita. Tilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa, aivan Kauppatorin kulmalla. Tarvittaessa järjestämme tunteja ja tapahtumia myös toivomissanne tiloissa.

Studio Tamborin perustaja Hanna-Maija Pääkkönen on pitkänlinjan kansainvälinen tanssinopettaja ja tanssitaiteilija, joka on esiintynyt, opettanut ja opiskellut niin Suomessa kuin ulkomailla. Kaikki opettajamme ovat työhönsä intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia. Olet tervetullut tunneille juuri sellaisena kuin olet!

Tältä sivustolta löydät ajankohtaiset tiedot kurssitarjonnastamme ja palveluistamme sekä kuvia tunneilta ja esityksistä. Lisää videoita ja kuvia löydät Facebookista ja Instgramista.

 

Tervetuloa tanssimaan!