Kaikille sopivat kehonhuolto- ja venyttelytunnit Kaapelitehtaalla.

Studio Tamborin kehonhuolto- ja venyttelytunneilla kroppaa huolletaan sekä aktiivisella liikkeillä, että venyttelemällä.

Aloitamme tunnit kevyellä lämmittelyllä jonka jälkeen teemme lyhyen sarjan tukilihaksia aktivoivia liikkeitä. Liikkeillä myös palauttava vaikutus. Tämän jälkeen siirrymme rauhalliseen venyttelyyn, jossa käydään läpi koko kroppa päästä varpaisiin. Tunti päättyy lyhyeen loppurentoutukseen.

Tunnit ovat lempeitä ja kaikille sopivia: kroppaa ei väännetä väkisin mihinkään asentoon ja kaikista harjoitteista tarjotaan sekä helpompi että vaativampi versio. Tuntien tavoitteena on palautuminen ja liikkuvuuden lisääminen, kunkin oppilaan kehoa kunnioittaen.

Kevään tunnit opettaa tanssija ja tanssinopettaja Hanna-Maija Pääkkönen. Tuntien sisältö koostuu harjoitteista, jotka Hanna-Maija on fysioterapeuttinsa kanssa työstänyt tukemaan omaa kehonhuoltoaan. Harjoitteet ovat siis takuulla testattuja!

Saat koululta lainaksi jumppamaton. Voit myös tuoda oman maton mukanasi.

Tiistaisin klo 19-20 11.1.2022-25.1.2022 (3h) Kehonhuolto ja venyttely – ylävartalon liikkuvuus

Kolmen viikon kurssin teemana on ylävartalon liikkuvuus. Koko kehoa vetreyttävä tunti rentouttavan, hiljaisen musiikin tahdissa. Tunti koostuu kehonhuoltoharjoitteista, jotka lisäävät vartalon hallintaa ja liikkuvuutta sekä minuutin rauhallisesta venyttelystä ja loppurentoutuksesta.

Tiistaisin klo 19-20 1.3.2022-15.3.2022 (3h) Kehonhuolto ja venyttely – lantion ja alavartalon hallinta ja liikkuvuus

Kolmen viikon kurssin teemana on lantion ja alavartalon hallinta ja liikkuvuus. Koko kehoa vetreyttävä tunti rentouttavan, hiljaisen musiikin tahdissa. Tunti koostuu kehonhuoltoharjoitteista, jotka lisäävät vartalon hallintaa ja liikkuvuutta sekä minuutin rauhallisesta venyttelystä ja loppurentoutuksesta.