Kesällä tanssitaan tiivareilla ja workshopeissa! Löydät tarkemmat tiedot hinnat sivun alalaidasta. Tunneille ilmoittaudutaan ostamalla paikka kurssille verkkokaupasta tai maksamalla paikka liikuntaedulla.

Huom! Jos kurssi jolle haluaisit osallistua on täynnä, voit ilmoittautua jonoon lähettämällä viestin toimistolle.

Kesäkausi 2022 ajalla 31.5.2022-22.6.2022

MAANANTAISIN 6.6.2022-20.6.2022

Lue lisää kurssista

Tutustu Commercial Danceen! Vauhdikkaita tanssisarjoja ja musiikin fiilistelyä! Kurssi sopii sekä aloittelijoille että kevään alkeistiivareille osallistuneille.

Lue lisää kurssista

Heels kurssi joka sopii sekä aloittelijoille että kevään alkeistiivarille osallistuneille!  Heels alkeiskurssilla opetellaan korkokengissä tanssimisen tekniikkaa, erilaisten liikeratojen hallintaa ja sensuelleja koreografioita. Voit oman valintasi tanssia osan tunneista korkkareissa, osan sukkasillaan tai paljain jaloin.

Lue lisää workshopista

Kokeilua ja liikkeellä leikkimistä! Työpajassa tutustutaan erilaisiin liikkeen luomisen metodeihin ja lähestytään oman liikkeen luomista strukturoitujen harjoitteiden kautta. Harjoitteet pohjaavat metodeihin joita työpajan opettaja, tanssitaiteilija ja koreografia Hanna-Maija Pääkkönen, käyttää sekä omassa työskentelyssään että työssään tanssitaiteen sivutoimisena tuntiopettajana. 

Työpaja sopii kaikille joita kiinnostaa uuden liikkeen luominen omalla keholla! Työpajaan mahtuu mukaan max 10 oppilasta. Huom! Workshoppiin ei voi osallistua tanssikortilla.

TIISTAISIN 7.6.2022-21.6.2022 / 31.5.2022-14.6.2022

Lue lisää kurssista

Rytmikästä rumbaa aiemmin tanssineille. Halutessasi voit tanssia pikössö rumba ham,eessa tai huivin kanssa. Kouluta saa myös lainaksi huiveja.

Lue lisää kurssista

Kurssi sopii kuubalaista salsaa aiemmin tanssineille oppilaille. Maustamme tanssia myös rumballa, sonilla ja afro elementeillä. Näistä sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Lue lisää kurssista

Studio Tamborin kehonhuolto- ja venyttelytunneilla kroppaa huolletaan sekä aktiivisella liikkeillä, että venyttelemällä.

Koko kehoa vetreyttävä tunti rentouttavan, hiljaisen musiikin tahdissa. Tunti koostuu kehonhuoltoharjoitteista, jotka lisäävät vartalon hallintaa ja liikkuvuutta, rauhallisista venytyksistä ja lyhyestä loppurentoutuksesta.

Lue lisää kurssista

Vauhdikkaita tanssisarjoja ja musiikin fiilistelyä! Kurssi sopii sekä aloittelijoille että kevään alkeistiivareille osallistuneille.

KESKIVIIKKOISIN 8.6.2022-22.6.2022

Lue lisää kurssista

Kurssi sopii reggaetonia aiemmin tanssineille oppilaille. Keskitymme kurssilla musiikin tulkintaan ja monipuoliseen vartalon hallintaan.

Lue lisää kurssista

Heels tunnilla opetellaan korkokengissä tanssimisen tekniikkaa, erilaisten liikeratojen hallintaa ja sensuelleja koreografioita. Kurssi sopii aiemmin Heels tunneille osallistuneille. Kurssilla työskennellään myös lattialla. Voit halutessasi ottaa mukaan polvisuojat.

Lue lisää kurssista

Floorwork kurssilla työskennellään nimensä mukaisesti lattialla. Kurssin tavoitteena on tutustua työskentelyyn lattialla ja toteuttaa lattiatekniikkaa pehmeän virtaavasti ja orgaanisesti. Työskentelemme monipuolisesti hyödyntäen eri tasoja, kehon osia ja monipuolisia harjoitteita. Kurssi sopii kaikille lattialla työskentelystä kiinnostuneille ja toimii myös hyvin lattiatekniikan opiskelun tukena mm. Heels tuntien oppilaille. Kurssilla tanssitaan sukkasillaan ja polvet peittävissä housuissa. Polvisuojat eivät ole välttämättömät.

Hinnat ennen 15.4.2022 ilmoittautuville:

3 vko kurssi 45e

90 min Experimental workshop 25e

Hinnat 15.4.2022 jälkeen ilmoittautuville:

3 vko kurssi 50e

90 min Experimental workshop 30e

Ilmoittautusmisehdot

3 viikon kursseille ilmoittautuvalle oppilaalle varataan paikka kurssilta jolle oppilas on ilmoittautunut ja mahdollisia poissaoloja voi korvata muilla kesän tunneilla. Ilmoittautuminen tunneille on sitova ja maksuttomia peruutuksia tehdään vain lääkärintodistuksella.

Alennukset

Korkeakouluopiskelijat ja työttömät työnhakijat saavat kesän kursseista 20% alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin / alennuksiin. (Studio Tamborin kevätkauden 2022 oppilaat voivat käyttää kursseihin myös korvausalennusta. Ohjeet on lähetetty s-postitse.)