Kiva että olet löytänyt sivuillemme!

Tältä sivulta löydät tietoa tunneistamme ja tiloistamme sekä muuta hyödyllistä infoa. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin!

Keväällä 2022 alkaa useita uusia alkeiskursseja!

Uudet oppilaat voivat tulla kokeilemaan tuntejamme edullisella kokeilumaksulla. Kokeilumaksulla voi tulla kokeilemaan myös jatkotason tunteja.

Kenelle tanssitunnit sopivat?

Tunnit sopivat ihan kaikille tanssista kiinnostuneille! Pääosa tunneistamme on suunnattu yli 16-vuotiaille ja ryhmissämme tanssiikin sulassa sovussa 16-75-vuotiaita oppilaita.

Tarjoamme tunteja myös lapsille. Niistä löydät tietoa täältä.

Mitä tunneilla opetellaan?

Studio Tamborin perustaja Hanna-Maija vertaa tanssin opiskelua usein uuden kielen oppimiseen: ensin opit muutaman sanan, sitten lauseen ja lopulta kokonaisen uuden kielen.

Tanssitunneilla opetellaan kullekkin tanssilajille tyypillistä liikettä, rytmiä ja tekniikkaa sekä harjoitellaan erilaisia tanssisarjoja.

Kauhistuttiko vertaus kielten opiskeluun? Älä säikähdä 🙂 tunneilla on rento (ja hikinen) ilmapiiri ja opettajillemme on tärkeää että oppilailla on hauskaa! Haluamme kuitenkin että pääset myös oppimaan itseäsi innostavia asioita ja kehityt tanssijana, joten tunneilla tarjoamme sopivassa suhteessa tekniikkaa ja rentoa joraamista!

Miten tunneille voi osallistua?

Lukuvuotemme jakautuu kevät-, kesä- ja syyskauteen. Kevät- ja syyskaudella tarjoamme sekä koko kauden mittaisia kursseja että workshoppeja ja tiiviskursseja.

Tunneillemme voi osallistua sekä kausimaksulla, sarjakortilla että kertamaksulla. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi säännöllistä osallistumista, näin saat tunneistasi eniten irti.

Voit tulla ensin kokeilemaan tunteja kokeilumaksulla ja päättää sen jälkeen haluatko ilmoittautua kurssille tai hankkia sarjakortin.

Kokeilutunnit varataan varausjärjestelmästämme. Saat ohjeet varaukseen kokeilutunnin ostamisen yhteydessä.

Mitä lajeja koulussa opetetaan?

Lajimme ovat: commercial dance, heels, bachata, salsa, rumba sekä reggaeton. Järjestämme workshoppeja myös muista lajeista.

Tarjoamme myös kaikille sopivia kehonhuolto-ja venyttelytunteja.

Voit katsoa videoita, kuunnella musiikkia ja tutustua tarkemmin eri tanssilajeihin täällä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

MEISTÄ SANOTTUA

“Tanssikoululla on mielestäni hyvä tunnelma. Sekä opettajilla että ryhmäläisillä on hyvä meininki. Aina on kiva tulla tunneille. “

“Aivan ihanat tunnit ja mahtava opetus, jotka tuovat elämään iloa!”

“Tunneilla on aina loistomeininki ja niiden jälkeen hyvä fiilis, vaikka arki painaisikin mielessä ennen tuntia. “

“Opetus on hyvää ja innostavaa. Laadukasta työtä!”