Koronavirus ja tunnit

Koronaviruksen vuoksi olemme tehneet muutoksia toimintaamme. Kaikkien hyvinvoinnin varmistamiseksi noudatathan oheisia ohjeita tullessi tunnille!

Toimintaohjeet tunneille

  • Emme järjestä syksyllä 2020 paritanssiopetusta, kaikilla tunneilla tanssitaan soolona.
  • Tunneille ei voi tulla jos: 1. olet sairaana tai läheisesi on sairaana 2. olet karenteenissa tai matkustanut viimeisen 14 vrk aikana Suomen ulkopuolella 3. olet ollut viimeisen 14 vuorokauden aikana tilanteessa, jossa epäilet altistuneesi Covid-viruksella
  • Tule salin eteen vasta mahdollisimman lähellä tunnin alkamista. Tuntien välissä on 15 min tauko, jotta vältämme turhaa ruuhkaa käytävillä. Kaapelilla on runsaasti isoja tiloja, joissa voit odottaa tunnin alkua (esim. C-rapun aula sekä 1. että 4. kerroksessa).
  • Salia siivotaan ja desinfioidaan tehostetusti, pesethän tai desinfioithan siis sinäkin kätesi ennen tuntia. Tee tämä aina, koet sen tarpeelliseksi tai et; näin huolehdimme myös muista paikallaolijoista.  Kaapelilla on useita pesupisteitä. Salin ulkopuolella on tarjolla käsidesiä.
  • Ryhmäkoot ovat normaalia pienempiä ja myös opettajat välttävät fyysistä kontaktia.
  • Mikäli sinulla todetaan korona ja olet osallistunut tunneille, toivomme että ilmoitat meille, jotta voimme tiedottaa terveysviranomaisia.  Kaikki henkilötiedot suojataan EU:n lainsäädännönmukaisesti. Minkäänlaista ilmoitusvelvollisuutta meille päin  ei luonnollisesti ole, mutta jos vain mahdollista tieto mahdollisesta altistumisesta auttaa yhteistyötämme viranomaisten kanssa.
  • Oppilaat osallistuvat tunneille omalla vastuullaan. Muistathan että Studio Tambor ei vakuuta osallistujia, huolehdithan siis että vapaa-ajanvakuutuksesi on kunnossa!

Kysymyksiä?

Vastaamme mielellämme!