Lukujärjestys Syksy 2018

Syyskausi 28.8-15.12.2018

Ei tunteja: la 6.10.18, ma-ke 15.10-17.10.18, to 6.12.18

Joulujuhla: la 15.12.18

Nappaa paikkasi syksyn tunneille täältä 

CANO MONROY REGGAETON WORKSHOPS

Meksikolainen ammattitanssija ja koreografi Cano Monroy saapuu Suomeen opettamaan marraskuussa 2018. Cano esiintyy ja opettaa reggaetonia ja hip hopia sekä Mexico Cityssä, Miamissa että Los Angelesissa, ja on aiemmin vieraillut opettamassa muualla Euroopassa. Cano on esiintynyt lukuisissa suurissa produktioissa ja tanssinut muun muassa Daddy Yankeen, Ivy Queenin sekä muiden reggaeton artistien musiikkivideoilla ja useiden artistien taustatanssijana.

Lisää Canosta: https://www.canomonroy.com/

SU 11.11.18

14.45-16.15 Reggaeton koreografia AVOIN TASO 2 paikkaa!

16.30-18 Reggaeton tekniikka AVOIN TASO  Täynnä!

18.15- 19.45 Reggaeton koreografia AVOIN TASO Täynnä!

MA 12.11.18

19.30-21 Reggaeton masterclass JATKO TASO Täynnä!

***

TIIVISKURSSIT:

 

***

Ryhmät joihin ei oteta uusia oppilaita syyskaudella 2018:

Tiistai

Tiistai klo 17-18 Reggaeton alkeet 1 / Sanna

Jakso 2 30.10-11.12.18

Alkeiskurssin toisella jaksolla syvennämme lajituntemusta ja perehdymme tarkemmin reggaetonin rytmiikkaan sekä liikemateriaalin variointiin. Sopii 1. jaksolle tai jollekkin muulle reggaetonin tiivis/alkeiskursille osallistuneille.

18-19 Rumba & Afro jatko 1 / Hanna-Maija 

Rumban jatko ryhmä syventää syksyllä 2018 rytmiikan ja musiikin tulkintaa sekä vartalon hallintaa. Maustamme rumban liikekieltä myös kuubalaisen afron elementeillä. Musiikkina tunneilla luvassa sekä perinteistä rumbaa että modernimpia tulkintoja. Tekniikka harjoitteissa painottuvat seuraavat teemat:

 • ondulaatiot liikkuvassa liikkeessä
 • rytmiset vaihtelut ja niiden tulkinta liikkeessä
 • rintarangan ja käsivarsien liikkeiden hallinta tanssissa

19-20 Salsa Cuban Fusion jatko 1 / Hanna-Maija TÄYNNÄ!

Salsan jatkoryhmän tunnilla fuusioidaan kuubalaisen salsan, cabaren, rumban ja sonin elementtejä. Tunnit koostuvat lämmittelystä, lyhyestä tekniikkaosiosta ja tanssisarjasta. Syksyn kurssin painopisteet ovat seuraavat:

 • musiikin tulkinta synkooppien ja painonsiirtojen kautta
 • liikkeen flow ja aksentit

20-21 Reggaeton jatko 1-2 / Hanna-Maija TÄYNNÄ!

Reggaetonin jatkoryhmä jatkaa musiikin tulkinnan, liikkeen laajuuden hallinnan ja aksenttien harjoittelun parissa. Työstämme monipuolisia koreografioita sekä uudempiin hitteihin että vanhoihin klassikoihin. Tunnilla tehdään ajoittain myös lattiatyöskentelyä, joten halutessasi voi käyttää polvisuojia. Liikkeille tarjotaan kuitenkin aina myös vaihtoehto. Syksyn kurssin tekniset painopisteet ovat:

 • keskivartalon koontojen hallinta erilaisissa liikkuvissa ja staattisissa askelsarjoissa ja liikkeissä
 • liikkeiden yhteensitominen ja erottelu musiikintulkinnan keinona

Keskiviikko

17-18 Reggaeton alkeet 2- jatko 1 / Hanna-Maija TÄYNNÄ!

Syvennämme lajituntemusta ja perehdymme tarkemmin rytmiikkaan sekä liikemateriaalin variointiin. Tunnilla soivat niin uudet hitit kuin vanhemmat klassikotkin. Syksyn kurssi painottuu monipuoliseen koreografiatyöskentelyyn.

18-19 Salsa Ladies’ Style on1 jatko 2 / Hanna-Maija TÄYNNÄ!

Tunti koostuu jakaantuu noin 50/50 tekniikkaosioon ja koreografiatyöskentelyyn.  Halutessasi voit tanssia koroissa. Syksyllä 2018 painotamme erityisesti seuraavia teemoja:

 • liikkeen “maadoittaminen” ja flow
 • rintarangan rotaation monipuolinen käyttö käännöksissä ja spinneissä
 • käsienvarsien, pään ja käsien liikkeiden pehmentäminen ja sitominen osaksi vartalon perusliikettä

19-20 Showstyle Reggaeton jatko 2- edistyneet / Hanna-Maija 

Reggaetonin showstyle-ryhmä työstää monipuolisia ja näyttäviä koreografioita. Tunti painottuu koreografiatyöskentelyyn ja uudenlaisten lähestymistapojen löytämiseen. Tunti sisältää paljon koreografiaharjoitteita sekä lattiatyöskentelyä, polvisuojat suositeltavat. Lajin perustekniikan hyvä hallinta välttämätöntä. Huomioithan että ryhmä työstää koreografioita pitkäjänteisesti, joten kurssi ei sovi oppilaille jotka eivät pääse osallistumaan tunneille säännöllisesti.

Torstai

Torstai klo 17-18

17-18 8.11- 13.12.18 Urban Latin koreografia, avoin taso / Emmi (5 vko)

Takuuvarmaa diiva asennetta tihkuva kurssi, jolla keskitytään koreografia työskentelyyn. Kurssilla yhditellään reggatonin, twerkin, commercial dancen ja hip hopin elementtejä, musiikkina urbaania lattarimusaa ja ajankohtaisia hittejä.  Edellyttää aiempaa tanssikokemusta jostakin katutanssilajista tai osallistumiste Dembow ja Twerk vs Reggaeton tekniikka kursseille. Halukkaat pääsevät esittämään koroegrafian Studio Tamborin joulunäytökseen.

18-19 Club Style Reggaeton jatko 1-2 / Emmi

Boom! Täyslaidallinen asennetta olkaa hyvä! Kurssilla maustetaan reggaeton koreografioita twerkin ja hip hopin elementeillä, takuuvarmalla asenteella tekniikan huolellista läpikäymistä unihtamatta. Musana parhaat reggaeton biitit.

19-20 Reggaeton Estilo Femenino jatko 1 / Hanna-Maija TÄYNNÄ!

Reggaetonin mimmityyliä parhaimmillaan! Tunti koostuu lämmittelystä ja lyhyestä tekniikka osiosta sekä tanssisarjasta. Syksyn 2018 kurssilla painotamme seuraavia teemoja:

 • vartalon monipuolinen käyttö ja hallinta
 • pehmeän ja voimaakkaan liikkeen tuottaminen
 • musiikin ja tunnetilojen ilmaisu ja tulkinta liikkeessä

Lauantai

13.30-14.45 Salsa Ladies’ Style on2 pienryhmä jatko 1 / Hanna-Maija  TÄYNNÄ! 

Ladies’ style on2 pienryhmä syventää  on2 tyylin askelsarjojen hallintaa ja perehtyy rytmityksen vaihdoksiin ja harjoittelee monipuolista varatalonhallintaa. Syksyllä 2018 luvassa myös pachanga mausteita. Ryhmällä on oma Vimeo-kanava ja ryhmän jäsenet saavat joka kausi kirjallisen palautteen edistymisestään.  Mukaan mahtuu max. 10 hlö.

10.11-24.11.18 klo 14.45-16 On2 Musicality Shines, alkeet 2- jatko1 / Hanna-Maija (3 vko)

Nykki salsan helmet koreografia muodossa: jazzahtavaa liikettä, monipuolisia askelsarjoja ja rytmikikkailua ja Palladium ajan fiilistä. Sopii on2 salsan perusteet hallitseville.

 

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.