Lukujärjestys syksy 2020

Suositut reggaeton, salsa, commercial ja heels tanssitunnit Helsingissä!

Syyskauden 2020 ryhmämme ovat normaalia pienempiä ja kaikkien tuntien välissä on 10-15 minuutin siirtymäaika, jotta tilaa on riittävästi myös käytävillä ja pukuhuoneissa. Voit osallistua syksyllä joko kurssimuotoiseen opetukseen, drop-in tanssikortilla tai live streamin kautta. Alta löydät lisätiedot eri osallistumisvaihtoehdoista. Hinnaston löydät täältä. Voit maksaa kurssisi joko verkkokaupassa (saatavilla myös osamaksu), Smartum tms edulla tai tilisiirrolla.

Syyskausi 24.8.2020- 13.12.2020 

(ei tunteja 12.10-16.10.2020)

Kurssit

Kursseja on tarjolla sekä koko kauden mittaisina että tiiviskursseina. Tiiviskurssien ja workshoppien aikatauluista osa julkaistaan myöhemmin. Kursseilla joilla on drop-in merkintä koreografia vaihtuu kahden viikon välein. Muilla kursseilla etenemme 2-4 viikon sykleissä riippuen ryhmän etenemisestä. Kursseille ilmoittautuneilla on käytössään lisämaksuton Vimeo videopalvelu, jonne lataamme pieniä treeniklippejä tunneilta. Koko kurssille ilmoittautunut oppilas voi korvata poissaoloja muilla tunneilla.

Drop-in

Osalle tunneista on varattu paikkoja tanssikortilla tanssiville oppilaille. Nämä tunnit on merkattu lukujärjestykseen Drop-in merkinnällä. Tanssikortilla tai kertamaksulla tanssivat oppilaat varaavat paikkansa tunneille varausjärjestelmän kautta. Näin varmistamme etteivät tunnit tule liian täyteen. Varausohjeet saat kurssimaksun suorittamisen yhteydessä. Drop-in paikkoja on rajattu määrä. Ennen 13.6.2020 varatut 10-kerran kortit käyvät myös tiistain reggaeton tunnilla.

Live Stream

Tarjoamme muutamista kursseista myös live stream vaihtoehdon. Nämä tunnit on merkattu lukujärjestykseen Live Stream merkinnällä. Voit joko osallistua vain live streamin kautta tai ilmoittautua kurssille ja hankkia livestream mahdollisuuden lisäpalveluna koko kaudeksi, jolloin voit halutessasi niillä kerroilla kun et pääse paikalle osallistua etänä. Live stream tunteja ei tallenneta tietosuoja syistä. Live stream tunnit toteutetaan Zoomin kautta. Live stream-tunnit tulevat varattaviksi elokuun ensimmäisellä viikolla.Lue lisää tunneista

Alkeiskurssit

Syksyn uudet alkeiskurssit sopivat tanssiharrastuksen aloittamiseen tai uuden lajin opetteluun. Alkeet 1 tasolla merkityt kurssit lähtevät liikkeelle perusteista etkä tarvitse aiempaa tanssikokemusta. Alkeiskursseille voi ilmoittautua myös kahdessa jaksossa. Salsa Ladies’ Style kurssilla tutustutaan naisellisen salsan perusteisiin ja harjoitellaan tanssitekniikkaa. Reggaeton Ladies kurssilla pääset tutustumaan reggaetoniin ja harjoittelemaan sensuelleja ja vauhdikkaita koreografioita.

Reggaeton

Reggaeton tunneilla treenataan tekniikkaa, koreografiaa ja musiikin tulkintaa. MaanantainCommercial Reggaeton tunti fuusioi perinteisiä reggaeton elementtejä kaupallisempaan tyyliin. Keskiviikon tunnilla keskitymme perustekniikan hyvään hallintaan ja hiomiseen. Perjantain After Work Perreo on nimensä mukaisesti vauhdikas reggaeton tunti täynnä hikistä jorausta. Perjantain tunnille voi osallistua vain drop-in kortilla tai kertamaksulla ja pidetään mikäli paikan on varannut vähintään 3 oppilasta. Maanantain ja keskiviikon tunneille voit ilmoittautua joko koko kurssille tai hankkia tanssikortin.

Salsa Ladies’ Style & Salsa On2

Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, koreografiaa ja musiikin tulkintaa. Maanantain alkeet 2 ryhmä sopii noin vuoden tanssineille. Tälle tunnille voit osallistua myös tanssikortilla.

Tiistain ladies’ style tunnilla vuorottelemme kahden viikon jaksoissa kuubalaisen tyylin ja CBS on1 välillä, aloittaen kuubalaisella tyylillä. Tälle tunnille voit osallistua myös tanssikortilla.

Tiistain salsa on2 intensiiviryhmä työskentelee pitkäjänteisesti vartalon hallinnan, rytmityksen ja tyylin parissa.

Keskiviikon ryhmä sopii edistyneille tanssijoille, jota hallitsevat sekä on1 että on2 rytmityksen ja haluavat keskittyä haastavampiin koreografioihi.

Tiiviskurssit

Tiiviskursseilla pääset nauttimaan eri tanssityyleistä. Tunnit koostuvat lämmittelyistä, tekniikkaharjoitteista ja koreografioiden parissa työskentelystä.

Sensual Heels kurssilla harjoitellaan liikkumista korkokengissä ja pehmeän sensuellia koreografiaa.

Commercial Latin kurssilla fuusioimme kaupallisia vaikutteita lattarimusaan ja elementteihin.

Commercial Dance kurssi on vastustamaton paketti asennetta, fiilistelyä ja tanssista nauttimista mukaansatempaavan musiikin tahdissa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.