Hyväksymme seuraavat liikuntaedut: Smartum, ePassi, Edenred ja Virike. Voit myös maksaa liikuntaedun ja tilisiirron yhdistelmällä.

Huomioithan että liikuntaedulla suoritetusta maksusta ei tehdä maksupalautuksia, sillä etua ei saa muuttaa rahaksi (tämä on verottajan ja liikuntaedun tarjoajien asettama ehto, ei Studio Tamborin). Mahdollisessa peruutusehdot täyttävässä tilanteessa liikuntaedulla suoritettu maksu voidaan muuttaa lahjakortiksi joka on voimassa 6 kuukautta.

Löydät ilmoittautumis- ja maksuohjeet alta. Ilmoittautuminen on sitova. Suorittaessasi maksun hyväksyt Studio Tamborin ilmoittautumis- ja peruutusehdot.

Syksyn 2023 tunneista mukaan mahtuu vielä Commercial Dance tunnille, Reggaeton Estilo Femenino tunneille,Heels alkeet tunneille sekä tiiviskursseille.

Tuntien varaaminen liikuntaedulla
  • Suorita maksu liikuntaetusi palveluntarjoajan ohjeiden mukaan. (Löydät hinnat alempaa tästä valikosta.)
  • Lähetä meille kuitti / näyttökuva maksusta s-postitse. Kirjoita s-postiin mihin workshoppiin / tiivarille / tunnille olet ostanut paikan.
Tuntien varaaminen liikuntaedun ja tilisiirron yhdistelmällä
  • Suorita valitsemasi osa maksusta liikuntaetusi palveluntarjoajan ohjeiden mukaan. (Löydät hinnat alempaa tästä valikosta.) Suorita loppuosa tilille: 

Saaja: Studio Tambor

IBAN  FI54 5542 2320 1862 16

Viesti: osallistujan nimi

  • Lähetä meille kuitti / näyttökuva maksuista s-postitse. Kirjoita s-postiin mihin workshoppiin / tiivarille / tunnille olet ostanut paikan.

Saan liikuntaedun käyttööni vasta myöhemmin, miten toimin?

Syksyn 2023 tunneille voi varata paikan ennakkoon, vaikka saisit liikuntaedun käyttöösi vasta myöhemmin. Jos saat liikuntaedun käyttöösi vasta myöhemmin voit varata paikan syksyn 2023 tunneille sähköpostitse.

Lähetä meille s-posti jossa kerrot mille tunnille haluat varata paikan / minkä tanssikortin varaat.

Huomioithan että varaus on sitova ja ilmoittautuessasi s-postitse hyväksyt Studio Tamborin ehdot ja sitoudut maksamaan varaamasi tunnit. Syksyn liikuntaetumaksut tulee suorittaa viimeistään 15.10.2023.

HINNAT syksy 2023

Heels alkeet

3h 55e

5h 85e

1h 20e

Reggaeton Estilo Femenino

3h 60e

6h 115e

1h 20e

Commercial Dance

6h 120e

8h 155e

10h 175e

12h 195e

Lisäkerta tanssikorttiin 17e

KEHONHUOLTO JA VENYTTELY

1h 15e

3h 35e

TIIVISKURSSIT JA WORKSHOPIT

75min workshopit 25e

90min workshopit 30e