Hanna-Maija Pääkkönen

salsa, reggaeton, commercial & heels, bachata, kehonhuolto

Studio Tamborin perustaja Hanna-Maija Pääkkönen on opiskellut tanssia varhaislapsuudestaan asti ja työskennellyt päätoimisesti tanssin parissa niin Suomessa kuin Latinalaisessa Amerikassa vuodesta 2002.

Opetustyön lisäksi hän työskentelee esiintyvänä tanssitaiteilijana ja Textual Motion Companyn taiteellisena johtajana. Hanna-Maija on myös Latinalaisen Amerikan alueeseen erikoistunut alue- ja kulttuurintutkimuksen tohtori, jolle opettamiensa lajien kulttuurihistorian tuntemus on hyvin tärkeää.

Hanna-Maija tunnetaan innostavana opettajana, jonka rakkaus tanssiin välittyy vahvasti myös oppilaille.

Voit lukea Hanna-Maijan CV:n täällä ja tutustua Hanna-Maijan työhön tanssitaiteilijana täältä.

Hanna-Maija opettaa suomeksi, espanjaksi ja englanniksi.

Laura Amaya

salsa, bachata, reggaeton, lastentunnit

Laura Amaya on El Salvadorilainen ammattitanssija, joka on esiintynyt aktiivisesti ja kilpaillut menestyksekkäästi Latinalaisessa Amerikassa. Lauran viehättävä persoona ja naisellinen tanssityyli keräävät kiitosta oppilailta.

Laura opettaa englanniksi ja espanjaksi ja vähän myös Suomeksi 🙂

Outi Ikonen

kehonhuolto ja venyttely

Outi on valmistunut Turun AMK, Taideakatemian sirkuslinjalta, jossa hän on suorittanut taiteellisten opintojen lisäksi mm. pedagokiikan, didaktiikan, anatomian ja fysiologian opintoja. Opetuskokemusta hänellä on yli 20 vuodelta mm. eri sirkuslajeista, kehonhuollosta, joogasta ja tanssista. Outi opettaa myös liikeilmaisua ja improvisaatiota.

Opettajana Outi on kiinnostunut etenkin kehon toimintakykyä ylläpitävistä harjoituksista monipuolisen liikkujan näkökulmasta. Hän yhdistelee tunneillaan erilaisia harjotteita niin sirkuksen, voimistelun, tanssin kuin joogankin maailmasta.

Outi on työskennelyt sirkusartistina lajeinaan ilma-akrobatia ja notkeus akrobatia, sekä näyttelijänä mm. eri kaupungin teattereissa Suomessa ja Ruotsissa.

www.outiikonen.com

Minna Heiskanen

reggaeton

Minnalla on noin 10 vuoden tausta reggaetonin parissa ja hän on perehtynyt lajin juuriin myös Karibian alueella. 

Ennen reggaetonin löytämistä hän on opiskellut show-tanssia, itämaista tanssia ja salsaa. 

Minnan sydäntä lähellä on erityisesti Cubaton, ja hänen tunneillaan soivatkin usein kuubalaisten artistien reggaeton hitit.