Opettajat

Hanna-Maija Pääkkönen

salsa, reggaeton, commercial latin, heels, bachata

Hanna-Maija Pääkkönen pitkän linjan tanssinopettaja, tanssitaiteilija ja koreografi. Hanna-Maija on opiskellut tanssia varhaislapsuudestaan asti ja työskennellyt päätoimisesti tanssin parissa niin Suomessa kuin Latinalaisessa Amerikassa vuodesta 2002. Hanna-Maija tunnetaan innostavana opettajana, jonka rakkaus tanssiin välittyy vahvasti myös oppilaille.

Voit lukea Hanna-Maijan CV:n täällä.

www.hannamaija.com

Cano Monroy

reggaeton, commercial dance

Cano on opettanut eloisia koreografioitaan oppilaille useissa tanssikouluissa ympäri maailman. Hän on esiintynyt useiden artistien musiikkivideoilla (mm. Daddy Yankee, Ivy Queen, Alex Hoyer, Yubeili)  ja live konserteissa. Lisäksi Cano on työskennellyt tanssijana useissa suurissa tapahtumissa, kuten Novel Live Performs in Phlextravaganza, Carnival Showcase of Choreographers, Billboard Awards Showcase, Las Vegas & CDMX.

www.canomonroy.com

Outi Ikonen

kehonhuolto ja venyttely

Outi on valmistunut Turun AMK, Taideakatemian sirkuslinjalta, jossa hän on suorittanut taiteellisten opintojen lisäksi mm. pedagokiikan, didaktiikan, anatomian ja fysiologian opintoja. Opetuskokemusta hänellä on yli 20 vuodelta mm. eri sirkuslajeista, kehonhuollosta, joogasta ja tanssista. Outi opettaa myös liikeilmaisua ja improvisaatiota.

Opettajana Outi on kiinnostunut etenkin kehon toimintakykyä ylläpitävistä harjoituksista monipuolisen liikkujan näkökulmasta. Hän yhdistelee tunneillaan erilaisia harjotteita niin sirkuksen, voimistelun, tanssin kuin joogankin maailmasta.

Outi on työskennelyt sirkusartistina lajeinaan ilma-akrobatia ja notkeus akrobatia, sekä näyttelijänä mm. eri kaupungin teattereissa Suomessa ja Ruotsissa.

www.outiikonen.com

Annika Mäkelä

Heelin’, Contaction

Annika Mäkelä valmistui tanssijaksi London Studio Centre -nimisestä yliopistosta kesällä 2020. Jazz-linjalla hän opiskeli mm. jazzia, nykytanssia, balettia, katutansseja ja steppiä. Opettajana Annika on kannustava, energinen ja inspiroiva. Hän tahtoo antaa tunnille osallistuville mahdollisimman paljon rakentavaa ja positiivista palautetta sekä luoda hyväksyvän ja turvallisen ilmapiirin. Tärkeintä on, että osallistujilla on hauskaa sekä hyvä ja voimaantunut olo tuntien jälkeen!

Teknisen ja kaupallisen tanssin opintojen päätteeksi Annika tutki kosketusta ja sen vaikutuksesta mieleen ja kirjoitti aiheesta lopputyönsä. Hän teki yhdessä työryhmänsä kanssa harjoituksia ja kokeiluja, joiden inspiroimana hän kehitti tunnit Contaction ja Heelin’. 

@makelaannika

Laura Amaya

salsa, bachata, reggaeton

Laura Amaya on El Salvadorilainen ammattitanssija, joka on esiintynyt aktiivisesti ja kilpaillut menestyksekkäästi Latinalaisessa Amerikassa. Lauran viehättävä persoona ja naisellinen tanssityyli keräävät kiitosta oppilailta.

www.facebook.com//lauralatindancer/

Matilda Peltonen

Cuban Style Musicality

Matilda on kokenut opettaja, joka on viime vuodet vaikuttanut Tukholman salsaskenessä.

Hän on World Latin Dance Cup Pro naissolisti-kategorian semifinalisti ja tanssiryhmä Compañía Zona Norten johtaja.

Pinja Simola

bachata, reggaeton

Alunperin Kotkalainen Pinja on intohimoinen bachatan ja muiden lattarien tanssija. Hän opettaa kyseisiä tansseja ympäri Suomea ja ulkomailla.

Tämän lisäksi Pinja tekee paljon latino-DJ:n hommia Helsingin erilaisissa tanssitapahtumissa.

PInjan tunneilla pääset nauttimaan hänen energisestä ja väsymättömästä olemuksestaan!

Minna Heiskanen

reggaeton

Minnalla on noin 10 vuoden tausta reggaetonin parissa ja hän on perehtynyt lajin juuriin myös Karibian alueella. 

Ennen reggaetonin löytämistä hän on opiskellut show-tanssia, itämaista tanssia ja salsaa. 

Minnan sydäntä lähellä on erityisesti Cubaton, ja hänen tunneillaan soivatkin usein kuubalaisten artistien reggaeton hitit. 

Cecilia Widd

Twerk, Twerk & Heels

Cecilialla on twerkin lisäksi vahva tanssitausta baletista,nykytanssista, jazzista, lyyrisestä jazzista, karakteritanssista, stepistä, showtanssista ja latinoshowsta. Hän on kuulunut usueisiin kilpa- ja edustusryhmiin niin baletissa, nykytanssissa, jazzissa kuin latinoshowssakin.

Opettajana Cecilia on iloinen ja innostava ja haluaa luoda tunneillaan ilmapiirin, jossa oppilailla on turvallinen olo. Cecilia  myös tarkka tekniikasta, sillä oikea tekniikka estää esimerkiksi selän rasittumista ja mahdollistaa vaikeampien liikkeiden ja nopeamman tempon käyttämisen.


Haluatko meille töihin?