Opettajat

Hanna-Maija Pääkkönen

salsa, reggaeton, commercial latin, heels, bachata

Hanna-Maija Pääkkönen pitkän linjan tanssinopettaja, tanssitaiteilija ja koreografi. Hanna-Maija on opiskellut tanssia varhaislapsuudestaan asti ja työskennellyt päätoimisesti tanssin parissa niin Suomessa kuin Latinalaisessa Amerikassa vuodesta 2002. Hanna-Maija tunnetaan innostavana opettajana, jonka rakkaus tanssiin välittyy vahvasti myös oppilaille.

Voit lukea Hanna-Maijan CV:n täällä.

www.hannamaija.com

Cano Monroy

reggaeton, commercial dance

Cano on opettanut eloisia koreografioitaan oppilaille useissa tanssikouluissa ympäri maailman. Hän on esiintynyt useiden artistien musiikkivideoilla (mm. Daddy Yankee, Ivy Queen, Alex Hoyer, Yubeili)  ja live konserteissa. Lisäksi Cano on työskennellyt tanssijana useissa suurissa tapahtumissa, kuten Novel Live Performs in Phlextravaganza, Carnival Showcase of Choreographers, Billboard Awards Showcase, Las Vegas & CDMX.

www.canomonroy.com

Emmi Heimola

reggaeton, commercial

Emmi Heimola on tanssija ja tanssiopettaja, jonka valloittavasta persoona ja rautainen ammattitaito ihastuttavat. Opettajana Emmi on vaativa ja puskee oppilaansa parhaimpiin suorituksiin huumoria ja hauskanpitoa unohtamatta.

www.emmiheimola.com

Laura Amaya

salsa, bachata, reggaeton

Laura Amaya on El Salvadorilainen ammattitanssija, joka on esiintynyt aktiivisesti ja kilpaillut menestyksekkäästi Latinalaisessa Amerikassa. Lauran viehättävä persoona ja naisellinen tanssityyli keräävät kiitosta oppilailta.

www.facebook.com//lauralatindancer/

Urban Dance Physio

Aino Pitkänen ja Meeri Anttila

Aino on fysioterapeutti, jonka ohjauksessa on tavoitteena oppia omien oivallusten kautta mukavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meeri on fysioterapeutti, personal trainer sekä ravintovalmentajana.

Urban Dance Physion fusioterapeutit ohjaat Studio Tamborilla kehonhuolto kursseja.

Matilda Peltonen

Cuban Style Musicality

Matilda on kokenut opettaja, joka on viime vuodet vaikuttanut Tukholman salsaskenessä.

Hän on World Latin Dance Cup Pro naissolisti-kategorian semifinalisti ja tanssiryhmä Compañía Zona Norten johtaja.


Haluatko meille töihin?