Polttarit

Polttarit – Reggaeton, Salsa, Commercial tai Heels tanssitunti Helsingissä!

Etsitkö ohjelmaa polttareihin? Varaa polttaritunti kauttamme!

Kauttamme järjestyvät sekä vauhdikkaat tanssitunnit että oman tanssivideon kuvaaminen muistoksi. Polttarituntimme sisältävät aina yksilöllisen tuntisuunnittelun. Otamme mielellämme huomioon myös mahdolliset biisi- ja teema toiveet. Tutustu vaihtoehtoihin alla ja ota yhteyttä sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paketti!

Tanssitunti polttareihin

Tuo polttarisankari ja juhlijat vauhdikkaalle tanssitunnille! Tunti järjestetään kauniissa tiloissamme Kaapelitehtaalla teille sopivana ajankohtana. Voimme suunnitella koko tunnin itse valitsemienne kappaleiden tai teeman perusteella tai tarjota teille valmiin tuntivaihtoehdon.

Tunnin kesto 45min. Maksimiosallistujamäärä 20 henkilöä.

Hinta 130e (sisältää alv, tilavuokran, tuntisuunnittelun, ohjaajan palkkion ja kaikki muut kulut)

Polttariporukan tanssivideo

Polttareista muistoksi oma tanssivideo! Paketti sisältää tanssitunnin, jolla harjoitellaan pieni koreografia videota varten, videon kuvaamisen ja editoinnin. Voimme suunnitella koreografian itse valitsemanne kappaleen tai teeman perusteella tai tarjota teille valmiin vaihtoehdon. Videoon on mahdollista valita erivärisiä taustoja ja valaistuksia. Halutessanne käytettävissä on myös rekvisiittaa. Koreografian vaikeustaso suunnitellaan ryhmälle sopivaksi. Editoitu video toimitetaan teille 7 vuorokauden kuluessa.

Tunnin kesto 75min

Maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä.

Hinta 240e (sisältää alv, tilavuokran, koreografiasuunnittelun ja videon suunnittelun, ohjaajan palkkion, videokuvaamisen ja videon editoinnin ja kaikki muut kulut)

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paketti!