Polttaritunnit – Reggaeton, Salsa, Bachata, Commercial Dance, Musical Dance tai Heels tanssitunti Helsingissä!

Etsitkö ohjelmaa polttareihin? Varaa polttaritunti kauttamme!

Kauttamme järjestyvät sekä vauhdikkaat tanssitunnit toivomallasi teemalla. Polttarituntimme sisältävät aina yksilöllisen tuntisuunnittelun. Otamme mielellämme huomioon myös mahdolliset biisi- ja teema toiveet.

Tutustu vaihtoehtoihin alla ja ota yhteyttä sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paketti!

Huom! Järjestämme polttaritunteja vuonna 2023 ajalla:

10.1.2023-5.4.2023

1.5.2023-31.5.2023

1.9.2023-30.11.2023

Tanssitunti polttareihin

Tuo polttarisankari ja juhlijat vauhdikkaalle tanssitunnille! Tunti järjestetään teille sopivana ajankohtana toiveenne mukaan joko Sörnäisten, Bulevardin tai Salmisaaren toimipisteessämme. Voimme suunnitella koko tunnin itse valitsemienne kappaleiden tai teeman perusteella tai tarjota teille valmiin tuntivaihtoehdon.

Tunti sopii juhlijoille jotka haluavat tanssia yhdessä. Tunti suunnitellaan niin että sekä aiemmin tanssineet osallistujat että aivan aloittelijatkin pysyvät mukana.

Tunti max. 10 henkilölle 150e (sisältää alv, tilavuokran, tuntisuunnittelun, ohjaajan palkkion ja kaikki muut kulut). Tunnin kesto 45min.

Tunti max. 20 henkilölle 180e (sisältää alv, tilavuokran, tuntisuunnittelun, ohjaajan palkkion ja kaikki muut kulut). Tunnin kesto 45min.

Lue asiakkaittemme kokemuksia polttaritunneista

“Polttareiden teemana oli Karibia ja saimme Studio Tamborilta ehdotuksia tunnin sisällöstä. Pääsimme tunnilla kokeilemaan monia erilaisia lajeja. Meistä ei kukaan ollut aiemmin tanssinut, mutta oli todella kivaa ja innostuimme kovasti.” – Anu

“Olen ollut kaasona monissa polttareissa joissa on ollut ohjelmassa tanssia. Tämä oli ehdottomasti parhaiten järjestetty tunti. Kaikista asioista sopiminen oli helppoa ja kaikki toimi hyvin. Tunnilla oli mahtava tunnelma ja polttarisankari sai juuri sopivasti erityishuomiota. Suosittelen.” – Maiju

“Halusimme tanssia morsiamen lempimusaan. Lähetimme opettajalle ennakkoon musiikkitoiveemme ja pääsimme tanssimaan juuri haluamiemme biisien tahdissa. Morsian oli tosi tyytyväinen!” – Elisa

OTA YHTEYTTÄ NIIN SUUNNITELLAAN JUURI TEILLE SOPIVA PAKETTI!

Huom! Mitä useampi toimipiste teille sopii, sen varmemmin pystymme järjestämään tunnin toivomananne ajankohtana.
Mikäli päätätte varata tunnin voi mahdolliset biisitoiveet toimittaa meille myös myöhemmin.