Korvaustuntien varaaminen

Studio Tamborin  kursseille ilmoittautunut oppilas voi korvata poissaolojaan muilla kuin oman ryhmänsä viikkotunneilla pääasiassa kunkin kuluvan kauden aikana. Poissaoloja voi korvata myös ennakkoon. Korvaustunneille ilmoittaudutaan aina Studio Tamborin varausjärjestelmän kautta. Saat ohjeet järjestelmän käyttöön kurssin maksamisen yhteydessä. 

Oppilas pitää itse kirjaa poissaoloistaan. Studio Tambor ei tiedota oppilaalle hänen poissaolojensa määrää. Oppilas on itse vastuussa siitä, että ehtii käyttää maksamansa tunnit korvausajan puitteissa, Studio Tambor ei ole velvollinen huolehtimaan siitä että oppilas ehtii korvata poissaolonsa.

Kesän 2022 poissaolojen korvaaminen

Kesäkuun 2022 tuntien poissaoloja voi korvata muilla kesäkuun tunneilla. Voit korvata poissaoloja myös ennakoivasti.

Kevään 2022 poissaolojen korvaaminen

Kevätkauden 2022 poissaoloja voi korvata lisämaksutta kaikilla varausjärjestelmästä löytyvillä tunneilla 3.6.2022 asti. Poissaoloja voi korvata myös ennakkoon. Kesäkuun 2022 tunneilla kevään 2022 poissaoloja voi korvata vain käyttämällä korvausalennusta. Löydät ohjeet alta.

Miten käytän korvausalennusta kesän 2022 tunneilla?

Voit hyödyntää kesän kursseilla korvausalennusta mikäli sinulla on korvattavia poissaoloja kevään 2022 tunneilta. Saat tällöin alennuksen kurssimaksusta. Saat korvausalennuksen verkkokaupassa koodeille: korvaaja1 (korvaa yhden poissaolon), korvaaja2 (korvaa 2 poissaoloa), korvaaja3 (korvaa 3 poissaoloa). Luethan tarkemmat ohjeet alta.

Voit korvata 1 poissaolon per 3 viikon kurssi tai 90min workshop.

HUOM! Korvausalennus ei ole yhdistettävissä opiskelijoiden ja työttömien työnhakijoiden alennukseen.