Reggaeton

Reggaeton musiikki on syntynyt Puerto Ricossa 90-luvulla. Musiikki tyylin  juuret ovat Panamalaisessa reggae en espanolissa, joka rantautui Panamaan Jamaikalta. Moderni reggaeton on imenyt vaikutteita monista eri karibialaisista tanssi- ja musiikkityyleistä, kuin myös yhdysvaltojen hip hop ja R’n’B musiikista. Tanssityylille ominaista on voimakas lantion ja rintakehän käyttö, erilaiset isolaatiot ja varatalon “ravistukset” sekä lyömätön asenne!

Reggaeton – kurssien sisällöt kevät 2020

Reggaeton alkeet 2 (ma)

Reggaetonin alkeet 2 ryhmä keskittyy treenaamaan lyhyitä tanssisarjoja ja monipuolista vartalonkäyttöä. Ryhmä sopii noin tapauskohtaisesti noin 0,5-1,5 vuotta tanssineille. Tunnit koostuvat lämmittelyitsä, tekniikka harjoitteista ja tanssisarjasta.

Reggaeton jatko 1 (ke)

Reggaetonin jatko yksi ryhmä syventää kevätkaudella 2020 vartalon hallintaa ja erilaisten rytmitysten hahmottamista. Tunti jakautuu 50/50 monipuolisiin tekniikka harjoitteisiin sekä tanssisarjaan. Ryhmä sopii tapauskohtaisesti 1,5-3 vuotta tanssineille.

Reggaeton jatko 2 (ti)

Reggaetonin jatko 2 ryhmä keskittyy keväällä 2020 haastavampien koreografioiden hallintaan. Tunti koostuu pääasiallisesti koreografia työskentelystä. Tunnilla tehdään jonkin verran myös lattiatyöskentelyä, joten halutessasi voit ottaa mukaan polvisuojat. Lattialla tehtäville liikkeille tarjotaan myös vaihtoehtoja. Ryhmä sopii tapauskohtaisesti vähintään 3-4 vuotta tanssineille.