Salsa

Salsa on useiden eri karibialaisten rytmien sekoitus, mukaansatempaava energinen ja sosiaalinen tanssi. Studio Tamborissa opetetaan kuubalaista salsaa sekä salsaa on1 ja on2 (mambo) rytmityksillä. Opetamme tällä hetkellä salsaa vain soolotanssina. Parisalsa tunteja järjestämme yksityistunteina sekä pareille että ryhmille.

Salsa – kurssien sisällöt kevät 2020

On2 intesiiviryhmä (ti)

On2 intensiiviryhmä sopii oppilaille jotka haluavat keskittyä tanssinsa hiomiseen ja eteenpäin viemiseen monipuolisten harjoitteiden kautta. Tunnit koostuvat vartalonkäyttöön ja kehotietoisuuteen keskittyvästä bodymovements osiosta, rytmityksillä kikkailevista ja erilaisia askelsarjoja kombinaatioita soveltavista tanssisarjoista sekä musiikin tulkintaan ja tyylittelyyn keskittyvistä harjoitteista. Osallistuminen edellyttää joko osallistumista syksyn 2019 on2 kurssille tai  pidempää kokemusta soolo salsasta. Halutessasi voit tanssia joko koko tunnin tai osan tunnista koroissa.

Cuban Fusion (ti)

Kuubalaisen salsa ryhmä jatkaa keväällä 2020 liikemateriaalin laajentamiseen parissa. Salsan kuvioita maustetaan mm. rumballa, sonilla, ja cabaret vaikutteilla. Harjoittelemme myös monipuolista vartalon hallintaa.

Salsa Ladies’ Style alkeet 2 (ma)

Kurssilla harjoitellaan salsan perusaskeleita ja naisellista liikekieltä. Halutessasi voit tanssia korkokengissä, mutta jalkineiksi sopivat hyvin myös paljaat jalat tai sisäliikuntakengät. Kevään 2020 kurssilla keskitytään perusaskelsarjojen hallintaan sekä tyylittelyyn koreografioissa.

Salsa Ladies’ Style jatko 1-2 (ke)

Naiselliseen salsaan keskittyvä kurssi, jonka kevätkauden 2020 painopisteenä on monipuolinen musiikintulkinta, liikelaajuuden ja sen hallinan lisääminen sekä erilaiset askelsarjat ja käännösvariaatiot. Keskitymme keväällä 2020 myös eri rytmitysten  hallintaan. Halutessasi voit tanssia korkokengissä.