Showryhmät

Studio Tamborin showryhmät sopivat tavoitteellisesta harjoittelusta ja esiintymistoiminnasta kiinnostuneille oppilaille.  Osallistuminen edellyttää sitoutumista ryhmän toimintaan ja harjoituksiin sekä halua oppia uutta. 

Haku avoinna uuteen Bachata Ladies Showryhmään!

Ryhmä sopii aiemmin bachataa tanssineille oppilaille, jotka haluavat kehittää ilmaisuaan, musikaalisuuttaan ja keskittyä treenaamaan pidempää koreografiaa sekä saada henkilökohtaista palautetta. Showryhmän koreografiaa tullaan esittämään erilaisissa tapahtumissa ja koreografiasta tehdään videoteos kauden päätteeksi.

Ryhmää valmentaa Pinja Simola ja ryhmä harjoittelee lauantaisin klo 14-15.30 ajalla 28.8.2021-18.12.2021. Ryhmään otetaan korkeintaan 10 oppilasta!

Ryhmän kausimaksu on 390e sisältää kaikki syksyn harjoituskerrat sekä koreografian videoinnin yhteydessä järjestettävät harjoitukset, yhteensä 26h . Ryhmän jäsenet voivat korvata mahdollisia poissaoloja Studio Tamborin muilla tunneilla.

HAE MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ OHEINEN LOMAKE. HUOM! Lomakkeen lähettäminen ei vielä sido sinua osallistumaan ryhmään 🙂

FULLOUT SQUAD

Fullout Squad on reggaetoniin & commercial danceen keskittynyt ryhmä tavoitteellisesta treenaamisesta ja esiintymis- ja kilpailutoiminnasta kiinnostuneille tanssinharrastajille. Harjoittelun keskiössä on kannustavassa porukassa kehittyminen, uuden oppiminen, itsensä haastaminen ja positiivinen ja avoin tunnelma.

Ryhmän harjoitukset koostuvat viikottaisesta koreografiatunnista sekä viikkotunnista, jolla hiotaan tanssia ja tekniikkaa. Osallistuminen edellyttää sitoutumista ryhmän toimintaan ja harjoituksiin sekä halua oppia uutta. Ryhmää valmentaa ja ryhmän viikkotunnit ohjaa Cano Monroy.

Syksyn mahdollisista vapaista paikoista ilmoitetaan 15.6.2021!

LA RAKATA

La Rakata on vuodesta 2014 asti toiminut naiselliseen ladies’ style salsaan keskittyvä showryhmä. Ryhmän tanssijoilla on pitkä kokemus sekä salsan eri tyylilajeista että muista tanssilajeista. Ryhmä esiintyy ja kilpailee erilaisissa tilaisuuksissa. Ryhmä on esiintynyt mm.

  • Show of the Year tapahtumassa kulttuuritalossa
  • AfroLatin Night-illoissa yökerho Ugglassa
  • Fusion Latina livebändin keikalla Club Vaticanissa
  • Casa Latina klubilla Teatteri Forumissa
  • Live Love Dance-tapahtuman bileissä Bar Oficinassa

Lisäksi ryhmä on esiintynyt lukuisissa yksityistilaisuuksissa. Ryhmää valmentaa Hanna-Maija Pääkkönen. Ryhmässä ei tällä hetkellä ole vapaita paikkoja.