Studio Tambor on syntynyt rakkaudesta tanssiin. Tavoitteenamme on tarjota iloa, inspiraatiota ja uusia elämyksiä niin vasta tanssiin tutustuneille kuin sille jo sydämensä menettäneille.

Olemme pieni mutta dynaaminen tanssistudio, jossa opettajat tuntevat oppilaansa nimeltä ja oppilaiden viihtyvyys on sydämen asia henkilökunnalle.

Aloitimme toimintamme Helsingissä vuonna 2010. Nykyään toimimme uudessa tilavassa salissa Kaapelitehtaalla, Ruoholahdessa.

Kaapelitehtaalla käytettävissäsi on tuntiemme lisäksi, pukuhuoneet ja suihkutilat, Kaapelitehtaan kahvilat sekä runsaasti kulttuuria ja taidetta.

Studio Tamborin perustaja Hanna-Maija Pääkkönen on tanssitaiteiteilija ja tanssinopettaja, joka on työskennellyt tanssin parissa päätoimisesti vuodesta 2002. Myös kaikki muut opettajamme ovat kokeneita ammattilaisia.


Olemme anti-rasistinen organisaatio, joka on sitoutunut noudattamaan turvallisen tilan periaatteita. 

Olet lämpimästi tervetullut tunneille juuri sellaisena kuin olet!

MEISTÄ SANOTTUA

“<3 pelkkää lovea”

“Varoitus: Dance Studio Tambor voi aiheuttaa riippuvuutta :)”

“Tunneilla on aina rento, hauska ja avoin ilmapiiri.”

“Tunneilla on käyty läpi tekniikkaa huolellisemmin kuin monessa muussa paikassa.”

“Tanssikoululla on mielestäni hyvä tunnelma. Sekä opettajilla että ryhmäläisillä on hyvä meininki. Aina on kiva tulla tunneille. “

“Tunneilla on aina loistomeininki ja niiden jälkeen hyvä fiilis, vaikka arki painaisikin mielessä ennen tuntia. “

“Tunnit ovat olleet tosi hyviä, sekä tekniikkaopetus että koreografiat. Iloista ja kannustavaa opetusta. Kiva käydä tunneilla, kun oppii ja on vielä niin hauskaakin. Soittolistat ja vimeopalvelu on tosi hyvä lisä, kiitos niistäkin!”

“Asioista infotaan todella hyvin ja oppilaista pidetään huolta.”

“Opetus on hyvää ja innostavaa. Laadukasta työtä!”

Aivan ihanat tunnit ja mahtava opetus, jotka tuovat elämään iloa!”