Heels, reggaeton, salsa, bachata ja commercial dance tanssitunnit Helsingissä, Ruoholahdessa. Meiltä löydät myös kehonhuolto- ja venyttelytunnit.

Kevään 2022 tiivarit ja workshopit

HELMIKUUN WORKSHOPIT JA TIIVARIT

Lue lisää

Intensiivinen käsien ja käsivarsien liikkeiden hallintaan keskittyvä kurssi. Kurssi sopii salsa ja bachata tanssijoille, jotka haluavat hahmottaa paremmin ylävartalonsa liikkeitä, työstää ja käsien pehmeää ja naisellista liikettä sekä oppia käytännön kikkoja oman tanssin hiomiseen ja tyylittelyyn.

MAALIS-HUHTIKUUN TIIVARIT JA WOKSHOPIT

Lue lisää

Heels kurssi joka sopii myös aivan aloittelijoille!  Heels alkeiskurssilla opetellaan korkokengissä tanssimisen tekniikkaa, erilaisten liikeratojen hallintaa ja sensuelleja koreografioita. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta ja voit oman valintasi tanssia osan tunneista korkkareissa, osan sukkasillaan tai paljain jaloin.

Lue lisää

Kolmen viikon kurssilla harjoitellaan bachatan perusaskeleet hallitseville oppilaille sopiva bachata ladies style tanssisarja. Halukkaat oppilaat saavat tanssia koreografian videolle kurssin viimeisen kerran päätteeksi (video kuvataan viimeisen kerran jälkeen 4.4.2022 klo 18.15-18.30, videolle osallistuminen on vapaaehtoista).

Lue lisää

Studio Tamborin kehonhuolto- ja venyttelytunneilla kroppaa huolletaan sekä aktiivisella liikkeillä, että venyttelemällä.

Kolmen viikon kurssin teemana on lantion ja alavartalon hallinta ja liikkuvuus. Koko kehoa vetreyttävä tunti rentouttavan, hiljaisen musiikin tahdissa. Tunti koostuu kehonhuoltoharjoitteista, jotka lisäävät vartalon hallintaa ja liikkuvuutta sekä minuutin rauhallisesta venyttelystä ja loppurentoutuksesta.

Kevään tunnit opettaa tanssija ja tanssinopettaja Hanna-Maija Pääkkönen. Tuntien sisältö koostuu harjoitteista, jotka Hanna-Maija on fysioterapeuttinsa kanssa työstänyt tukemaan omaa kehonhuoltoaan. Harjoitteet ovat siis takuulla testattuja! 

Lue lisää

Klo 13-14  Rumba Guaguancó  perusteet 

Tutustu kuubalaisen rumban perusteisiin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Tunti sopii kaikille kuubalaisesta rumbasta kiinnostuneille sekä oppilaille jotka haluavat kerrata lajin perusteet. Ei edellytä aiempaa tanssikokemusta.

14-15 Cuban Style salsa koreografia – Musicality & Styling

Tarkasti musiikin nyansseihin rakennettu koreografia kuubalaista salsaa aiemmin tanssineille.

15-16 Rumba Guaguancó  koreografia

Koreografia tunti rumban perusteet hallitseville oppilaille.

Lue lisää

Vauhdikkaita tanssisarjoja ja musiikin fiilistelyä! Kurssilla tehdään kolme pientä tanssisarjaa. Kurssi sopii aloittelijoille.

Lue lisää

Kolmen kerran kurssilla harjoitellaan rakennetaan sensuelli koreografia. Koreografia videoidaan kurssin viimeisen kerran jälkeen (12.4.2022 klo 20-20.30) niiden oppilaiden kanssa jotka haluavat osallistua videokuvaukseen. Kurssille voi tulla mukaan sekä koroissa että ilman ja videolle osallistuminen kurssin jälkeen on vapaaehtoista. Kurssi sopii aiemmin Heels tai Commercial tunneille osallistuneille.

Heels, Reggaeton, Bachata, Salsa, Commercial Dance ja Commercial Latin tiiviskurssit Helsingissä! Kehonhuolto- ja venyttelytunnit.