Tiiviskurssit ja Workshopit

Sensual Heels, Reggaeton, Bachata, Salsa, Commercial Dance ja Commercial Latin tiiviskurssit Helsingissä! Tarjoamme suuresta osasta tammi- ja helmikuun tiivareista myös live stream vaihtoehdon. Löydät live stream merkinnän niiden kurssien kohdalta, joille voit osallistua myös live streamin välityksellä. Live stream tunnit varataan aina verkkokaupasta.

Hanna-Maijan Salsa workshopit

Tekniikka tunneilla työstetään vartalon liikkeiden hallintaa syvällisesti ja tarkasti oman kehon hahmottamiseen keskittyen. Tunneilla ei tehdä koreografioita tai tanssisarjoja, vaan keskitytään erilaisten harjoitteiden kautta hallitsemaan paremmin tietyt liikeradat. Estilo femenino tunnilla rakennetaan naisellinen ja sensuelli koreografia. Opettajana Hanna-Maija Pääkkönen.

Cuban Style Salsa Estilo Femenino workshop la 8.5.2021 klo Klo 13-14.15. Tunnilla leikitellään erilaisilla rytmityksillä, liikevariaatioilla ja tekstuureilla. Sopii aiemmin kuubalaista salsaa tanssineille oppilaille. Voit tanssia tunnilla valintasi mukaan tanssikorkkareissa, sisäliikuntakengissä / tossuissa tai paljain jaloin.

Salsa Ladies’ Style – Hip roll techniques workshop la 15.5.2021 klo 16.45-17.45. Tunnilla treenataan erilaisia lantionliikkeitä joilla voit maustaa tanssiasi. Sopii kaikille salsan perusaskeleet hallitseville.

Ladies’ Arm Styling Workshopit to 27.5.2021

Basic Arm Styling workshop torstaina 27.5.2021 klo 17-18.15. Tunnilla harjoitellaan naisellista käsien käyttöä ja hallintaa perusaskelluksessa sekä yleisimpiä tyylittelykeinoja. Soveltuu sekä on1, on2 ja kuubalaista tyyliä tanssiville.

Arm Styling Variations workshop torstaina 27.5.2021 klo 18.30-19.45. Tunnilla harjoitellaan edistyneempiä variaatioita käsien käytöstä ja tyylittelystä. Soveltuu sekä on1, on2 ja kuubalaista tyyliä tanssiville.

Teema workshop päivät

La 8.5.2021 Cuban Style Day

Klo 13-14.15 Salsa Estilo Feminino / Hanna-Maija Pääkkönen

Naisellista salsaa kuubalaisella tyylillä! Tunnilla leikitellään erilaisilla rytmityksillä, liikevariaatioilla ja tekstuureilla. Tunti koostuu lämmittelystä ja koreografiasta. Sopii aiemmin kuubalaista salsaa tanssineille oppilaille. Voit tanssia tunnilla valintasi mukaan tanssikorkkareissa, sisäliikuntakengissä / tossuissa tai paljain jaloin.

Klo 14.30-15.45 Rumba guaguancó / Matilda Peltonen

Tällä tunnilla tanssimme kuubalaista rumbaa, jonka rytmit ja olemus houkuttelevat laittamaan tanssiin tunnetta ja sydäntä eli rumban termeillä sentimiento mananaa. Käymme läpi guaguancón perusaskelia, niiden variaatioita sekä rumban liikekieltä. Rumba vaatii pelisilmää, ja tanssi perustuu pitkältä improvisaation –  kokeilemme myös sitä! Ota mukaan huivi! Tunti sopii rumban perustet hallitseville.

Klo 16-17.15 Afroelectronics Espacio á la Matilda / Matilda Peltonen

Workshop-päivän päätteeksi Matilda luo klubimaisen tilan, jossa afroelektroninen musiikki ja afrokuubalaisista tansseista tutut liikkeet ovat keskiössä. Jousto, rentous ja liikkeen vapaus löytyvät, kun musiikki vie mukanaan. Tunnin taso on avoin ja mukaan tarvitaan vain avoin mieli ja hyvä fiilis 🙂 Tässä tilassa syntyy uusia näkökulmia tanssiin!

La 15.5.2021 Ladies’ Day

13-14 Heels tekniikka AVOIN TASO / Hanna-Maija

14.15-15.15 Heels lattiatyöskentelyn tekniikka AVOIN TASO / Hanna-Maija

15.30-16.30 Sensual Heels koreografia AVOIN TASO / Hanna-Maija

16.45-17.45 Salsa Ladies’ Style – Hip roll techniques AVOIN TASO / Hanna-Maija

Huom! Tämän päivän Heels tunnit on saatavilla myös edullisemmalla pakettihinnalla.

Tutustu myös kesän kursseihin!