Tiiviskurssit ja Workshopit

Sensual Heels, Reggaeton, Bachata, Salsa, Commercial Dance ja Commercial Latin tiiviskurssit Helsingissä! Tarjoamme suuresta osasta tammi- ja helmikuun tiivareista myös live stream vaihtoehdon. Löydät live stream merkinnän niiden kurssien kohdalta, joille voit osallistua myös live streamin välityksellä. Live stream tunnit varataan aina verkkokaupasta.

Holiday Heels Workshops su 17.1.2021

Heels tekniikka klo 13-14 TÄYNNÄ! Voit osallistua myös live streamin välityksellä.

Workshopissa käydään läpi koroilla tanssimisen tekniikkaa: vartalon kannatusta, painon asettelua ja tasapainoa. Harjoittelemme myös Heels tunneille tyypillisiä pehmeän rullaavia liikkeitä ja dippejä.

Opettaja: Hanna-Maija Pääkkönen

Taso: avoin

Heels koreografia klo 14.15-15.30 TÄYNNÄ! Voit osallistua myös live streamin välityksellä.

Pehmeän sensuellia koreografiaa. Keskitymme musiikin tulkintaan ja ilmaisuun. Tunti sopii aiemmin Heels tunneille osallistuneille. Tunnin jälkeen halukkailla on mahdollisuus tanssia koreografia videolle klo 15.30-15.45. Videon saa myös omaan käyttöönsä.

Opettaja: Hanna-Maija Pääkkönen

Tekniikka workshopit salsan harrastajille

Tunneilla työstetään vartalon liikkeiden hallintaa syvällisesti ja tarkasti oman kehon hahmottamiseen keskittyen. Tunneilla ei tehdä koreografioita tai tanssisarjoja, vaan keskitytään erilaisten harjoitteiden kautta hallitsemaan paremmin tietyt liikeradat. Opettajana Hanna-Maija Pääkkönen.

Body Movements Workshopit

Isolaatiot ja ondulaatiot workshop torstaina 14.1.2021 klo 17-18.15. Tunnilla harjoitellaan pyöriviä ja rullaavia liikkeitä ja niiden hallintaa tanssissa. TÄYNNÄ! Tunnille mahtuu mukaan live streamin kautta.

Cuban Style Body Movement workshop torstaina 21.1.2021 klo 17-18.15. Tunnilla harjoitellaan kuubalaisen salsan vartalon käyttöä. TÄYNNÄ! Tunnille mahtuu mukaan live streamin välityksellä.

Ladies’ Arm Styling Workshopit

Basic Arm Styling workshop torstaina 8.4.2021 klo 17-18.15. Tunnilla harjoitellaan naisellista käsien käyttöä ja hallintaa perusaskelluksessa sekä yleisimpiä tyylittelykeinoja.

Arm Styling Variations workshop torstaina 15.4.2021 klo 17-18.15. Tunnilla harjoitellaan edistyneempiä variaatioita käsien käytöstä ja tyylittelystä.

Reggaeton tekniikka tiiviskurssi

Tiiviskurssilla keskitytään reggaetonin tanssitekniikkaan ja vartalon hallintaan. Kurssi ei sisällä koreografiaa. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että aiemmin tanssineille. Kurssille voi osallistua myös live streamin välityksellä.

Tiiviskurssilla keskitytään tanssitekniikkaan ja vartalon hallintaan. Kurssi ei sisällä koreografiaa. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että aiemmin tanssineille. Opettajana Hanna-Maija Pääkkönen

Reggaeton tekniikka tiiviskurssi 18.2-4.3.2021 torstaisin klo 17-18 (Huom! Tunti pidetään myös talvilomaviikolla 25.2.2021)

Reggaetonin ja Salsan alkeistason tiiviskurssit

Näillä kolmen viikon kursseilla pääset tutustumaan uuteen lajiin. Osallistuminen ei edellytä aiempaa tanssikokemusta

Tutustu reggaetoniin tiiviskurssi 11.3-25.3.2021 torstaisin klo 17-18. Opettajana Minna Heiskanen

Tutustu Salsaan tiiviskurssi torstaisin klo 17-18 ajalla 22.4-4.5.2021. Opettajana Hanna-Maija Pääkkönen

Teema workshop päivät

La 23.1.2021 Bachata Day

klo 13-14.15 Bachata Ladies Styling / Pinja Simola

Ladies’ styling -tunnilla opit myös paritanssille tärkeää vartalonkäyttöä, tyylittelyä ja musikaalisuutta. Tämä tunti on täynnä juuri sitä naisellista energiaa ja itsevarmuutta. Tunnin tyylisuuntana toimii sensual fusion. Tunti sopii aiemmin tanssineille. Tunnille voi osallistua myös live streamin välityksellä.

klo 14.30-15.45 Bachata Footwork / Pinja Simola

Footwork koostuu nopeista jalkaliikkeistä ja hyvästä menosta! Jalkatyöskentely bachatassa pohjautuu lähinnä sen Dominikaanisesta Tasavallasta tulevien juurien suomiin kuvioihin, mutta myös musikaalisuuteen. Tällä tunnilla opit käyttämään sekä korviasi että jalkojasi. Tunti sopii aiemmin tanssineille. Tunnille voi osallistua myös live streamin välityksellä.

La 20.2.2021 Reggaeton & Commercial Day

klo 13-14.15 Sexy Reggaeton  / Pinja Simola

Tämä tunti saa sinut varmasti tuntemaan itsesi hotiksi sisäisesti ja ulkoisesti! Tunnilla koostetaan sarjaa täynnä sensuellia ja naisellista energiaa voimakkuutta unohtamatta. Tunti sopii sekä aloittelijoille että aiemmin tanssineille. Tunnille voi osallistua myös live streamin välityksellä.

Klo 14.30-15.45 Reggaeton koreografia workshop / Pinja Simola

Tunnin aikana koostetaan musikaalinen koreografia, jossa vartalonhallinta ja liikkeen sulavuus ovat tunnilla vahvasti keskiössä. Tunti sopii aiemmin tanssineille. Tunnille voi osallistua myös live streamin välityksellä.

Klo 16-17.15 Commercial Latin Collab / Hanna-Maija Pääkkönen & Cano Monroy

Commercial tunti lattari mausteilla kahden energisen opettajan voimin! Tunti sopii aiemmin reggaetonia, comea, salsaa tai jotain muuta katutanssilajia tanssineille oppilaille. Tunnille voi osallistua myös live streamin välityksellä.

Klo 17.30-18.45 Reggaeton Vieja Escuela / Cano Monroy

Tällä tunnilla tarjoillaan parhaat old school biitit! Tunti keskittyy koreografiaan ja fiilistelyyn. Sopii aiemmin reggaetonia tanssineille. Tunnille voi osallistua myös live streamin välityksellä.

La 20.3.2021 Cuban Style Day

Klo 13-14.15 Salsa Estilo Feminino / Hanna-Maija Pääkkönen

Naisellista salsaa kuubalaisella tyylillä! Tunnilla leikitellään erilaisilla rytmityksillä, liikevariaatioilla ja tekstuureilla. Tunti koostuu lämmittelystä ja koreografiasta. Sopii aiemmin kuubalaista salsaa tanssineille oppilaille. Voit tanssia tunnilla valintasi mukaan tanssikorkkareissa, sisäliikuntakengissä / tossuissa tai paljain jaloin.

Klo 14.30-15.45 Rumba guaguancó / Matilda Peltonen

Tällä tunnilla tanssimme kuubalaista rumbaa, jonka rytmit ja olemus houkuttelevat laittamaan tanssiin tunnetta ja sydäntä eli rumban termeillä sentimiento mananaa. Käymme läpi guaguancón perusaskelia, niiden variaatioita sekä rumban liikekieltä. Rumba vaatii pelisilmää, ja tanssi perustuu pitkältä improvisaation –  kokeilemme myös sitä! Ota mukaan huivi! Tunti sopii rumban perustet hallitseville.

Klo 16-17.15 Afroelectronics Espacio á la Matilda / Matilda Peltonen

Workshop-päivän päätteeksi Matilda luo klubimaisen tilan, jossa afroelektroninen musiikki ja afrokuubalaisista tansseista tutut liikkeet ovat keskiössä. Jousto, rentous ja liikkeen vapaus löytyvät, kun musiikki vie mukanaan. Tunnin taso on avoin ja mukaan tarvitaan vain avoin mieli ja hyvä fiilis 🙂 Tässä tilassa syntyy uusia näkökulmia tanssiin!

La 17.4.2021 Ladies’ Day

13-14 Heels tekniikka AVOIN TASO / Hanna-Maija

14.15-15.15 Heels lattiatyöskentelyn tekniikka AVOIN TASO / Hanna-Maija

15.30-16.30 Sensual Heels koreografia AVOIN TASO / Hanna-Maija

16.45-17.45 Salsa Ladies’ Style – Hip roll techniques AVOIN TASO / Hanna-Maija

Huom! Tämän päivän Heels tunnit on saatavilla myös edullisemmalla pakettihinnalla.

La 19.5.2021 Heels Day

13-14.15 Heels koreografia + lattiatyöskentely / Hanna-Maija AVOIN TASO

14.30-15.45 Heels koreografia – Latin Vibes / Hanna-Maija AVOIN TASO

Tutustu myös kevään muihin kursseihin!