Tiiviskurssit ja Workshopit

Tutustu kesä- heinäkuun lukujärjestykseen täällä.

Heels, reggaeton, salsa, bachata ja commercial dance tanssitunnit Helsingissä, Ruoholahdessa.

Elokuun workshopit

Heelin’ with Annika Mäkelä – 11.8.2021 klo 18-20

Heelin’ (heels – healing) on liikkeellinen/tanssillinen tunti, jolla käytämme korkokenkiä (vapaaehtoiset) työkaluina, jotta voimme löytää kehostamme uusia muotoja ja linjoja. Tämän tunnin tavoitteena on kohottaa itsetuntoa ja kehittää itseisarvoa ja minäkuvaa liikkeen kautta.

Harjoittelemme erilaisia tapoja kävellä ja haastamme itseämme katsomaan peilistä omaa kaunista kehoamme. Tunti sisältää lämmittelyn, lihaskuntoa, tasapainoharjoituksia, kävelyharjoituksia ja sarjoja.

Haastan tällä tunnilla osallistujan katsomaan itseään ja etsimään niitä asentoja, liikkeitä, linjoja ja muotoja joista hän pitää ja joiden avulla hän voi oppia pitämään koko kehostaan enemmän. Heelin’ -tunnilla pääset siis kehittämään varmuutta itseesi ja kehoosi!

Pukeutuminen tunnille: suositellaan ottamaan mukaan mukavat korkokengät, jotka tukevat hyvin nilkkaa ja joilla on helppo kävellä (ei suositella platform- tai kiilakorkoja). Tunnille voi tulla myös ilman korkkareita!

Contaction with Annika Mäkelä – 12.8.2021 klo 18-20

Contaction (contact – action) on kosketuslähtöinen ohjattu tunti. Tunnin tavoite on rentouttaa, kohottaa itsetuntoa ja kehittää minäkuvaa tutustumalla omaan kehoon kosketusta käyttäen. 

Tunnin vetäjä puhuu ja antaa ohjeita koko harjoituksen ajan ja antaa osallistujille vaihtoehtoisia tapoja koskettaa itseään; ehdotuksia kehon osista, nopeudesta, voimasta, mielikuvista ja tunteista. On sinun oma valintasi, tartutko ohjeeseen heti tai ollenkaan. Et yksinkertaisesti voi koskettaa itseäsi väärin tai tulkita tehtäviä väärin, joten älä stressaa sitä. Ensitulkintasi tehtävästä on aina oikea sinulle sillä hetkellä. Kosket ja liikutat SINUN kehoasi ja sinulla on oikeus koskea itseäsi ja liikuttaa itseäsi juuri niin kuin haluat.

Harjoituksen tarkoituksena on että teet juuri niin, mikä tuntuu hyvältä siinä tilanteessa tehdä, ellet itse päätä tutkia myös ärsykkeitä aiheuttavia reaktioita/alueita. Tällä tarkoitan sitä, kun kosket itseäsi tavalla, joka ei tunnukaan erityisen mukavalta. Päätä haluatko jatkaa tämän alueen ja tunteet parissa tutkiaksesi sitä ja haastaaksesi itseäsi vai et.

Jokainen saa tutkia kehoaan ja sen reaktioita ja kosketuksen aiheuttamia tuntemuksia ja liikettä itsenäisesti ja turvallisessa ympäristössä. Jokainen saa itse päättää kuinka paljon haluaa liikkua tilassa ja kuinka antaa kosketuksen liikuttaa omaa kehoaan.

Pukeudu niin, että sinun on helppo koskettaa ihoasi laajalti -mitä enemmän sinulla on paljasta ihoa kosketeltavissa, sitä parempi.

Contaction on tunti, joka tuottaa mielihyvän ja armollisuuden tunnetta itseäsi ja kehoasi kohtaan.

Et tarvitse tanssitaustaa osallistuaksesi tunnille!

Heels, Reggaeton, Bachata, Salsa, Commercial Dance ja Commercial Latin tiiviskurssit Helsingissä!

Tutustu myös kesän kursseihin!