Ilmoittaudu kursseille

Oheiselle lomakkeella voit ilmoittautua syyskauden 2018 kursseille. Syyskauden yksittäiset workshopit ovat varattavissa täällä. 

Vastaamme mielellämme kysymyksiin tuntien sisällöstä ja sopivan kurssin valinnasta!

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova: lähettäessäsi lomakkeen sitoudut maksamaan varaamasi kurssipaikan. Oppilastoimistomme on suljettuna 28.6-12.7.2018. Tällä aikavälillä emme lähetä vahvistuksia ilmoittautumisiin. Ilmoittautumisesi on kuitenkin voimassa lomakkeen lähetettyäsi.

Ilmoittautumisehdot

  • Ilmoittautuminen kursseille ja workshoppeihin on sitova. Lähettäessään ilmoittautumislomakkeen oppilas sitoutuu maksamaan varaamansa kurssipaikan. 
  • Oppilas saa sähköpostitse vahvistuksen  ilmoittautumisestaan. Ilmoittautuminen on kuitenkin sitova myös ilman vahvistusta. Lomakkeen lähettäessään oppilas sitoutuu maksamaan kurssimaksun.
  • Kurssimaksuista tehdään palautuksia / maksuttomia peruutuksia vain pidempi aikaisissa sairastapauksissa (yli 2 viikkoa) lääkärintodistusta vastaan. Muissa tapauksissa oppilas voi korvata poissaolonsa korvausehtojen mukaisesti.
  • Syksyn 2018 tunneilla maksuvälineinä käyvät lasku, Smartum-liikunta-  ja kulttuurisetelit sekä Smartum-saldo, Virike-setelit, Ticket Duo-kortti sekä pay2go. Laskun voit maksaa yhdessä tai kahdessa erässä valintasi mukaan. Alle 100e suoritukset veloitetaan aina yhdessä erässä.

VIMEO syyskaudella 2018

Vimeo palvelu on oppilaspalautteiden pohjalta jaettu kaksi osaiseksi.  Kaikkiin kursseihin sisältyy lisämaksuton palvelu, jonne opettajat lataavat videoita tuntien koreografioista pääasiassa oppilaiden itsensä tanssimina. Lisämaksullisesta (5e/koko kausi) teenivideo Vimeosta löydät mm. seuraavanlaista sisältöä:

  • lihaskuntoharjoitteita
  • tekniikkaklippejä ja tanssitekniikkaharjoitteita Hanna-Maijan palasiksi purkamina
  • venyttely videoita ja vinkkejä

Tervetuloa mukaan tunneille!

***

Please note that the registration is binding. Refunds only with doctors certificate in over 2 week absences.

Welcome to class!

***