Lukujärjestys Kesä 2018

Kesäkausi 2018

Nappaa paikkasi elokuun workshoppeihin täältä.

Elokuun kurssit on mahdollista maksaa vain Holvin kautta. Syyskauden kursseilla maksuvälineinä käyvät myös lasku, sekä mm. epassi, smartum-setelit ja saldo. Voit tarkistaa hyväksytyt maksuvälineet täältä.

Kesällä tanssitaan workshopeilla ja tiiviskursseilla! Tunteja on tarjolla niin aloittelijoille kuin pidempään tanssineille. Kesäkurssimme ovat jaettu kolmeen osaan:

Tekniikka workshopeissa ja Tool Boxeissa pääset perehtymään tekniikkaan ja vartalon hallintaan. Tunnit eivät sisällä koreografia työskentelyä vaan keskittyvät nimenomaan tanssitekniikan hallintaan. Avoimen tason tunnit sopivat kaikille, perustason tunnit edellyttävät lajin aiempaa harrastusta.

Koreografia workshopeissa jorataan sydämen kyllyydestä! Tunneille keskitytään koreografia työskentelyyn ja musan fiilistelyyn. Avoimen tason tunnit sopivat niin lajiin tutustumiseen kuin aiemmin tanssineille, perustason tunneilla on hyvä olla tapauskohtaisesti 1-3 kolmen kauden opinnot lajista tai kokemusta jostakin muusta tanssilajista. Jatkotason tunnit edellyttävät lajituntemusta ja perusasioiden hyvää hallintaa.

Introduction – kursseilla tutustut uuteen lajiin ja sen perustekniikkaan sekä liikemateriaaliin kolmen päivän tiiviskurssilla. Pääset kokeilemaan pientä koreografiaa. Osa Introduction – kursseista sisältää myös opintoja tukevan verkkokurssin, lisätiedot löydät kunkin kurssin kurssikuvauksen yhteydestä.  Osallistuminen ei edellytä aiempia tanssiopintoja!

Mikäli tarvitse apua sopivan kurssin / tason valinnassa ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Summertime Workshops 29.5-18.6.2018

18.6.18 ma klo 19.30-21 Commercial Latin / Hanna-Maija JATKO TÄYNNÄ!

Paljon toivottu Commercial Latin workshop! Koreografiassa fuusioidaan latinalaisten tanssien, showtanssin ja katutanssien elementtejä. Tunti sisältää lattiatyöskentelyä. Halutessasi voit tanssia koroissa. HUOM! Elokuussa tarjolla perustason workshop, joka ei sisällä lattiatyöskentelyä.

Season Start Up! Workshops 15.8-23.8.2018

Tekniikka workshopit

13.8-14.8.18 ma, ti klo 18-19.15 Tanssijan voima, liikkuvuus ja kehonhallinta / Aino & Meeri  AVOIN TASO

Erityisesti reggaeton, dancehall ja twerk tanssijoille suunnattu kehonhallintaan, hahmottamiseen ja huoltoon keskittyvä kahden päivän tiiviskurssi kahden opettajan voimin.

Introduction-kurssit 21.8-23.8.18 ti, ke, to

klo 18-19.15 Introduction to Salsa On2 / Hanna-Maija

Tehointro New Yorkin tyylin salsaan! Käymme läpi askeltekniikkaa, rytmitystä, peruskäännöksiä ja vartalonkäyttöä. Sopii sekä aloittelijoille että aiemmin tanssineille siirtymäksi on1 rytmityksestä on2 rytmitykseen.

klo 19.30-20.45 Introduction to Reggaeton / Hanna-Maija

Reggatonin perusteet tiiviissä paketissa. Käymme läpi lajin ja musiikkityylin historiaa, tekniikkaa sekä eri tyylisuuntia. Kurssi ei edellytä aiempia tanssiopintoja, mutta sopii myös aiemmin tanssineille oman osaamisen päivittämiseksi ja kertaamiseksi. Kurssiin kuuluu verkkokurssi, joka on käytettävissäsi kahden kuukauden ajan kurssin päättymisestä.

Tool Box – tekniikkatunnit pienryhmissä max. 6 osallistujaa

Tool Box: Dancing on Heels /Hanna-Maija AVOIN TASO

Kaksi saman sisältöistä kurssia:

15.8.18 ke klo 17.30-19.30 TÄYNNÄ!

20.8.18 klo 18-20

Korkokengissä tanssiminen saattaa joskus tuntua tuskaiselta. Oikea tekniikka ja vartalon asento auttavat huomattavasti. Käymme läpi pienessä ryhmässä vartalon kannatusta, askeltekniikkaa ja erilaisia asentoa tukevia harjoitteita ( ja ei, koroissa ei tarvitse hyppiä kahta tuntia 🙂 ). Sopii erityisen hyvin salsa, bachata tms tanssijoille, mutta myös muille koroissa joraamista harjoitteleville. Huomioithan että henkilökohtaisen ohjauksen varmistamiseksi tunnille otetaan max 6 hlö.

Tool Box: Balance Practise / Hanna-Maija PERUSTASO

16.8 18 to klo 17.30-19.30

Pyörähdykset ja piruetit kammottavat ja tasapaino tuntuu huteralta? Täältä eväitä vartalonkannatuksen ja tasapainon hallintaan. Tunti soveltuu omaa harjoittelua tukevaksi harjoitteeksi kaikille aiemmin tanssineille.  Huomioithan että henkilökohtaisen ohjauksen varmistamiseksi tunnille otetaan max 6 hlö.

Koregrafia wokshopit

15.8.2018 klo 19.30-21 Reggaeton Fusion / Sanna AVOIN TASO

Workshopissa fuusioidaan mm. reggaetonin, dancehallin ja hip hopin elementtekä. Tule ja joraa sydämmesi kyllyydestä!

16.8.18 to klo 19.30-21 Commercial Latin / Hanna-Maija PERUSTASO

Paljon toivottu Commercial Latin workshop! Koreografiassa fuusioidaan latinalaisten tanssien, showtanssin ja katutanssien elementtejä. Tunti ei sisällä lattiatyöskentely. Jalkaan matalapohjaiset kengät tai paljaat jalat / sukat!