Lukujärjestys Kesä 2018

Kesäkausi 2018

 

Summertime Workshops 29.5-20.6.2018   Ilmoittautuminen avoinna! Nappaa paikkasi täältä. 

Season Start Up! Workshops 15.8-23.8.2018 Ilmoittautuminen aukeaa 15.6.2018

Lataa PDF. lukujärjestys tästä:  Summer Season 2018

Kesällä tanssitaan workshopeilla ja tiiviskursseilla! Tunteja on tarjolla niin aloittelijoille kuin pidempään tanssineille. Kesäkurssimme ovat jaettu kolmeen osaan:

Tekniikka workshopeissa ja Tool Boxeissa pääset perehtymään tekniikkaan ja vartalon hallintaan. Tunnit eivät sisällä koreografia työskentelyä vaan keskittyvät nimenomaan tanssitekniikan hallintaan. Avoimen tason tunnit sopivat kaikille, perustason tunnit edellyttävät lajin aiempaa harrastusta.

Koreografia workshopeissa jorataan sydämen kyllyydestä! Tunneille keskitytään koreografia työskentelyyn ja musan fiilistelyyn. Avoimen tason tunnit sopivat niin lajiin tutustumiseen kuin aiemmin tanssineille, perustason tunneilla on hyvä olla tapauskohtaisesti 1-3 kolmen kauden opinnot lajista tai kokemusta jostakin muusta tanssilajista. Jatkotason tunnit edellyttävät lajituntemusta ja perusasioiden hyvää hallintaa.

Introduction – kursseilla tutustut uuteen lajiin ja sen perustekniikkaan sekä liikemateriaaliin kolmen päivän tiiviskurssilla. Pääset kokeilemaan pientä koreografiaa. Osa Introduction – kursseista sisältää myös opintoja tukevan verkkokurssin, lisätiedot löydät kunkin kurssin kurssikuvauksen yhteydestä.  Osallistuminen ei edellytä aiempia tanssiopintoja!

Mikäli tarvitse apua sopivan kurssin / tason valinnassa ota yhteyttä, autamme mielellämme!

SUMMERTIME WORKSHOPS 29.5-20.6.2018

KURSSIKUVAUKSET

 

Introduction-kurssit

29.5-31.5.18 ti, ke, to klo 18-19.15 Introduction to Salsa Ladies’ Style / Hanna-Maija

Tiivis tutustuminen naiselliseen ladies’ style salsaan. Käymme läpi vartalonkäyttöä, askeltekniikkaa, peruskäsitteet ja käännökset sekä rytmityksen on1 ja on2. Kurssi ei edellytä aiempia tanssiopintoja. Sopii myös siirtymäksi esim. kuubalaisen salsan puolelta on1 ja on2 ladies’ styleen. Kurssiin kuuluu verkkokurssi, joka on käytettävissäsi kahden kuukauden ajan kurssin päättymisestä.

29.5-31.5.18 ti, ke, to klo 19.30-20.45 Introduction to Reggaeton / Hanna-Maija

Reggatonin perusteet tiiviissä paketissa. Käymme läpi lajin ja musiikkityylin historiaa, tekniikkaa sekä eri tyylisuuntia. Kurssi ei edellytä aiempia tanssiopintoja, mutta sopii myös aiemmin tanssineille oman osaamisen päivittämiseksi ja kertaamiseksi. Kurssiin kuuluu verkkokurssi, joka on käytettävissäsi kahden kuukauden ajan kurssin päättymisestä.

Tekniikka workshopit

4.6-5.6.18 ma, ti klo 18-19.15 Tanssijan voima, liikkuvuus ja kehonhallinta / Aino & Meeri  AVOIN TASO TÄYNNÄ!

Erityisesti reggaeton, dancehall ja twerk tanssijoille suunnattu kehonhallintaan, hahmottamiseen ja huoltoon keskittyvä kahden päivän tiiviskurssi kahden opettajan voimin.

6.6.18 ke 18-19.15  Reggaeton – Ladies’ Body Movements / Hanna-Maija AVOIN TASO  TÄYNNÄ!

Syväluotaus reggaetonin naisellisiin liikkeisiin. Pehmeän naiselliset liikkeet haltuun! Työstämme erityisesti sitkeitä ja rullaavia liikkeitä.  Tunti koostuu erilaisista tekniikka- ja vartalon hallinta ja hahmotus harjoituksista, joista opettaja antaa kunkin oppilaan lähtötasolle sopivat harjoitteet. Sopii sekä aiemmin tanssineille että aloittelijoille.

7.6.18 to klo 18-19.15 Booty Technique / Emmi AVOIN TASO

Nimensä mukaisesti bootyn sheikkaamisen tehopaketti! Aksentit, iskut, täristykset ja muut tulevat tutuksi tällä tunnilla. Tunti koostuu erilaisista tekniikka- ja vartalon hallinta ja hahmotus harjoituksista, joista opettaja antaa kunkin oppilaan lähtötasolle sopivat harjoitteet. Sopii sekä aiemmin tanssineille että aloittelijoille.

11.6.18 ma klo 18-19.15 Salsa – Ladies’ Body Movements / Hanna-Maija AVOIN TASO TÄYNNÄ!

Ladies’ style salsan vartalonkäyttöä tiiviissä paketissa. Keskitymme erityisesti käsien ja rangan liikkeiden yhteen sitomista painottaen. Tunnilla ei opetella salsan askelsarjoja, joten jonkin salsan tyylilajin perusaskel on hyvä hallita.Tunti koostuu erilaisista tekniikka- ja vartalon hallinta ja hahmotus harjoituksista, joista opettaja antaa kunkin oppilaan lähtötasolle sopivat harjoitteet.

13.6.18 ke klo 18-19.15 Isolation Technique / Hanna-Maija PERUSTASO TÄYNNÄ!

Isolaatio tekniikkaa reggaeton ja salsa tanssijoille. Osallistuminen edellyttää aiempaa kokemusta reggaetonista tai salsasta.  Tunti koostuu erilaisista tekniikka- ja vartalon hallinta ja hahmotus harjoituksista, joista opettaja antaa kunkin oppilaan lähtötasolle sopivat harjoitteet.

Koreografia workshopit

4.6.18 ma klo 19.30-21 Reggaeton Fusion / Sanna AVOIN TASO

Reggaetonia hip hop ja dancehall mausteilla. Tunnilla rakennetaan  vauhdikas koreografia ja jorataan sydämmen kyllyydestä

5.6.18 ti klo 19.30-21 Reggaeton Puro Perreo / Hanna-Maija PERUSTASO TÄYNNÄ!

Nimensä mukaisesti silkkaa perreota. Tunti sopii aiemmin reggaetonia tanssineille. Taustalla parhaat Puerto Rico biitit 2000-luvun alkupuolelta. Tunti sisältää lattiatyöskentelyä, polvisuojat suotavat!

6.6.18 ke klo 19.30-21 Reggaeton Estilo Femenino / Hanna-Maija AVOIN TASO

Naisellista ja sensuellia koreografiaa, taustalla reggaeton diivojen parhaat hitit.

7.6.18 to klo 19.30-21 Twerk Choreography / Emmi PERUSTASO

Tunnilla rakennetaan asennetta täynnä oleva Twerk koreografia. Sopii Booty Technique-tunnille tai muille twerk tunneille aiemmin osallistuneille.

11.6.18 ma klo 19.30-21 Salsa Ladies’ Style / Hanna-Maija JATKO 2 PAIKKAA!

Pehmeän naisellista salsaa! Tunnilla rakennetaan musikaalisuutta ja naisellista liikekieltä painottava koreografia.

12.6.18 ti klo 19.30-21 Salsa On2 Shines / Hanna-Maija PERUSTASO

Shines koroegrafia, jossa leikitellään erilaisilla rytmiikoilla ja aksenteille. Sopii aiemmin on2 tanssineille ja / tai on1 rytmityksen hyvin hallitseville.

13.6.18 ke klo 19.30-21 Cubaton / Hanna-Maija JATKO

Kuubalaisen reggaetonin parhaat palat; tarttuvimmat hitit ja monipuolinen ja haastava vartalonkäyttö, samassa paketissa. Sopii aiemmin reggaetonia tanssineille.

14.6.18 to klo 18-19.30 Caribbean Party / Elina AVOIN TASO

Karibialaiset bileet parhaimmillaan! Rytmejä ja liikettä suoraan tropiikista. Tunti sopii kaikille, hikinen ja energinen meininki taattu!

14.6.18 to klo 19.30-21 Salsa – Cuban Flow / Hanna-Maija PERUSTASO 3 PAIKKAA!

Kuubalaista salsaa rumba, afro, cabaret ja latin jazz elementeillä. Osallistuminen edellyttää kuubalaisen salsan perusteiden hallintaa, aiempi kokemus muista mainituista ei ole välttämätöntä.

18.6.18 ma klo 19.30-21 Commercial Latin / Hanna-Maija JATKO

Paljon toivottu Commercial Latin workshop! Koreografiassa fuusioidaan latinalaisten tanssien, showtanssin ja katutanssien elementtejä. Tunti sisältää lattiatyöskentelyä. Halutessasi voit tanssia koroissa. HUOM! Elokuussa tarjolla perustason workshop, joka ei sisällä lattiatyöskentelyä.

 

Season Start Up! Workshops 15.8-23.8.2018

 

Introduction-kurssit 21.8-23.8.18 ti, ke, to

klo 18-19.15 Introduction to Salsa On2 / Hanna-Maija

Tehointro New Yorkin tyylin salsaan! Käymme läpi askeltekniikkaa, rytmitystä, peruskäännöksiä ja vartalonkäyttöä. Sopii sekä aloittelijoille että aiemmin tanssineille siirtymäksi on1 rytmityksestä on2 rytmitykseen.

klo 19.30-20.45 Introduction to Reggaeton / Hanna-Maija

Reggatonin perusteet tiiviissä paketissa. Käymme läpi lajin ja musiikkityylin historiaa, tekniikkaa sekä eri tyylisuuntia. Kurssi ei edellytä aiempia tanssiopintoja, mutta sopii myös aiemmin tanssineille oman osaamisen päivittämiseksi ja kertaamiseksi. Kurssiin kuuluu verkkokurssi, joka on käytettävissäsi kahden kuukauden ajan kurssin päättymisestä.

Tool Box – tekniikkatunnit pienryhmissä max. 6 osallistujaa

15.8.18 ke klo 17.30-19.30 Tool Box: Dancing on Heels /Hanna-Maija AVOIN TASO

Korkokengissä tanssiminen saattaa joskus tuntua tuskaiselta. Oikea tekniikka ja vartalon asento auttavat huomattavasti. Käymme läpi pienessä ryhmässä vartalon kannatusta, askeltekniikkaa ja erilaisia asentoa tukevia harjoitteita ( ja ei, koroissa ei tarvitse hyppiä kahta tuntia 🙂 ). Sopii erityisen hyvin salsa, bachata tms tanssijoille, mutta myös muille koroissa joraamista harjoitteleville. Huomioithan että henkilökohtaisen ohjauksen varmistamiseksi tunnille otetaan max 6 hlö.

16.8 18 to klo 17.30-19.30 Tool Box: Balance Practise / Hanna-Maija PERUSTASO

Pyörähdykset ja piruetit kammottavat ja tasapaino tuntuu huteralta? Täältä eväitä vartalonkannatuksen ja tasapainon hallintaan. Tunti soveltuu omaa harjoittelua tukevaksi harjoitteeksi kaikille aiemmin tanssineille.  Huomioithan että henkilökohtaisen ohjauksen varmistamiseksi tunnille otetaan max 6 hlö.

Koregrafia wokshopit

16.8.18 to klo 19.30-21 Commercial Latin / Hanna-Maija PERUSTASO

Paljon toivottu Commercial Latin workshop! Koreografiassa fuusioidaan latinalaisten tanssien, showtanssin ja katutanssien elementtejä. Tunti ei sisällä lattiatyöskentely. Jalkaan matalapohjaiset kengät tai paljaat jalat / sukat!

 

SYYSKAUSI 2018 ALKAA 28.8.18!