Opettajat

  hm-2826-2

Hanna-Maija Pääkkönen

Hanna-Maija Pääkkönen on Latinalaisen Amerikan tansseihin erikoistunut pitkän linjan tanssija ja tanssinopettaja, sekä Studio Tamborin omistaja ja perustaja. Hanna-Maija on opiskellut tanssia varhaislapsuudestaan asti ja työskennellyt päätoimisena tanssinopettajana vuodesta 2002. Hän matkustaa edelleen vuosittain Latinalaiseen Amerikkaan opiskelemaan, opettamaan, ja tutustumaan uusimpiin virtauksiin. Hanna-Maija tunnetaan innostavana opettajana, jonka rakkaus tanssiin välittyy vahvasti myös oppilaille. Hanna-Maija opettaa pääosan Studio Tamborin kurssimuotoisista tunneista ja vastaa esiintyvien ryhmien toiminnasta. Lue lisää täältä.

emmi

Emmi Heimola
Emmi on aktiivinen ja intohimoinen tanssija, jolta löytyy tanssitaustaa niin reggaetonista, hip hopista ja dancehallista. Opettajana Emmi on rohkea rikkomaan genrerajoja ja yhdistelemään eri tyylejä. Tunneilla on tehokas tekemisen meininki sekä pilkettä silmäkulmassa. Esiintymiskokemusta Emmi on kartuttanut Studio Tamborin omissa riveissä, mutta myös oman tanssiryhmänsä “Rebellazin” kanssa kiertäen useita eri klubitapahtumia. Emmi on myös kouluttautunut ryhmäliikunnanohjaajaksi.

Sanna Raenmaa

Sanna on aloittanut tanssimisen  11 vuotta sitten show-tunneilla, jonka jälkeen hän siirtyi katutanssilajeihin. Sanna on monipuolinen tanssija, jolla on tanssitaustaa mm. Hip hopista, dancehallista, reggaetonista ja commercial-tanssista. Vuosien aikana Sanna on ollut mukana erityiskoulutusohjelmissa, kisaryhmissä sekä show- ja keikkaryhmissä. Tällä hetkellä Sanna on mukana Street-muodostelma High Society United:ssa, joka voitti hopeaa Street SM-kisoista vuonna 2017. Sanna esiintyy myös aktiivisesti  Studio Tamborin riveissä Grupo Tambor showryhmässä.  Opettajana Sanna on kannustava ja tunneilla on hikinen ja hauska ilmapiiri.