Opettajat

  hm-2826-2

Hanna-Maija Pääkkönen

Hanna-Maija Pääkkönen on Latinalaisen Amerikan tansseihin erikoistunut pitkän linjan tanssija ja tanssinopettaja, sekä Studio Tamborin omistaja ja perustaja. Hanna-Maija on opiskellut tanssia varhaislapsuudestaan asti ja työskennellyt päätoimisena tanssinopettajana vuodesta 2002. Hän matkustaa edelleen vuosittain Latinalaiseen Amerikkaan opiskelemaan, opettamaan, ja tutustumaan uusimpiin virtauksiin. Hanna-Maija tunnetaan innostavana opettajana, jonka rakkaus tanssiin välittyy vahvasti myös oppilaille. Hanna-Maija opettaa pääosan Studio Tamborin kurssimuotoisista tunneista ja vastaa esiintyvien ryhmien toiminnasta. Lue lisää täältä.

Cano Monroy 

Cano Monroy on erikoistunut reggaetoniin, hip hoppiin and streetjazziin ja hänen energiset workshoppinsa ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailmaa. Cano on opettanut eloisia koreografioitaan oppilaille useissa tanssikouluissa muun muassa Yhdysvalloissa, Los Angelesissa ja Miamissa, Euroopassa Lontoon Pineapple tanssistudiossa, Global Dance Centerissä Amsterdamissa, ja Rotterdamissa. Lisäksi Cano on opettanut useissa tanssikouluissa, sekä koreografioinut ja tuomaroinut tanssikilpailuissa kotimaassaan Meksikossa. Cano työskentelee myös tanssijana ja koreografina. Hänen töihinsä lukeutuvat muun muassa teos “Oda a La Danza” joka esitettiin osana XX International Ballet Festival of Miamia, työskentely tanssijana Cuban Classical Ballet of Miamissa ja Pacific Ballet Dance Theatherissa ja esiintymiset useiden artistien musiikkivideoilla (mm. Daddy Yankee, Ivy Queen, Alex Hoyer, Yubeili)  ja live konserteissa. Lisäksi Cano on työskennellyt tanssijana useissa suurissa tapahtumissa, kuten Novel Live Performs in Phlextravaganza, Carnival Showcase of Choreographers, Billboard Awards Showcase, Las Vegas & CDMX. Lue lisää täältä

emmi

 

Emmi Heimola

Emmi on aktiivinen ja intohimoinen tanssija, jolta löytyy tanssitaustaa niin reggaetonista, hip hopista ja dancehallista. Opettajana Emmi on rohkea rikkomaan genrerajoja ja yhdistelemään eri tyylejä. Tunneilla on tehokas tekemisen meininki sekä pilkettä silmäkulmassa. Esiintymiskokemusta Emmi on kartuttanut Studio Tamborin omissa riveissä, mutta myös oman tanssiryhmänsä “Rebellazin” kanssa kiertäen useita eri klubitapahtumia. Emmi on myös kouluttautunut ryhmäliikunnanohjaajaksi.

Sanna Raenmaa

Sanna on aloittanut tanssimisen  11 vuotta sitten show-tunneilla, jonka jälkeen hän siirtyi katutanssilajeihin. Sanna on monipuolinen tanssija, jolla on tanssitaustaa mm. Hip hopista, dancehallista, reggaetonista ja commercial-tanssista. Vuosien aikana Sanna on ollut mukana erityiskoulutusohjelmissa, kisaryhmissä sekä show- ja keikkaryhmissä. Tällä hetkellä Sanna on mukana Street-muodostelma High Society United:ssa, joka voitti hopeaa Street SM-kisoista vuonna 2017. Sanna esiintyy myös aktiivisesti  Studio Tamborin riveissä Grupo Tambor showryhmässä.  Opettajana Sanna on kannustava ja tunneilla on hikinen ja hauska ilmapiiri.

Laura Amaya

Laura on El Salvadorilainen ammattitanssija, joka on erikoistunut latinalaisiin rytmeihin ja klassiseen balettiin. Hän on työskennellyt El Salvadorissa Mi Tutu Ballet tanssistudiossa sekä Ritmo7 tanssiryhmässä, joka on erikoistunut karibialaisiin tansseihin ja reggaetoniin. Laura on myös Keski-Amerikkalaisen TV Show Reto Centroamericano de Baile-kilpailun voittaja ja pitkän linjan esiintyvä tanssitaiteilija.

Elina Valtonen 

Elinalla on kokemusta tanssitaiteilijan töistä yhdessätoista eri valtiosta. Pisimpiä kiinnityksiä ulkomailla on ollut työskentely afrokaribialaisnykytanssi-companyssa Kanadassa 1,5 vuotta. Pohjois-Amerikan ohella hän on päässyt kiertämään myös Karibialla. Monikulttuurisuus onkin hänen suurimpia inspiraation lähteitään. Elina rakastaa kokonaisvaltaista, hikistä ja eläimellistä tanssia. Hänen intohimonsa on yhdistellä afroperäistä ja länsimaista liikekieltä. Elina on intohimoinen jakamaan tanssin vapauttavaa sanomaa, joka ohjaa meitä kohti totuutta.

Urban Dance Physio – Aino Pitkänen & Meeri Anttila 

Aino on fysioterapeutti, jonka kiinnostus tanssijan kehonkäytön ja suorituskyvyn parantamiseen heräsi oman tanssiharrastuksen kautta. Aino tekee päivätyössään yhteistyötä urheilijoiden ja eritasoisten liikkujien parissa; aina tavoitteena liikkumisen mahdollistuminen ja helpottuminen. Ainon ohjauksessa on tavoitteena oppia omien oivallusten kautta mukavassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Meeri on fysioterapeutti, personal trainer sekä ravintovalmentajana, jonka tanssiharrastus alkoi 2-vuotiaana baletin parissa. Myöhemmin showtanssi ja hip hop veivät mennessään, kunnes muutama vuosi sitten Meeri rakastui karibialaisiin tansseihin, ja aloitti salsan sekä reggaetonin Studio Tamborilla. Pitkäaikainen tanssia tukevan oman oheisharjoittelun kehittely on innoittanut Meeriä jakamaan oivaltamiaan asioita myös muille tanssinharrastajille.