Opettajat

  hm-2826-2

Hanna-Maija Pääkkönen

Hanna-Maija Pääkkönen on Latinalaisen Amerikan tansseihin erikoistunut pitkän linjan tanssija ja tanssinopettaja, sekä Studio Tamborin omistaja ja perustaja. Hanna-Maija on opiskellut tanssia varhaislapsuudestaan asti ja työskennellyt päätoimisena tanssinopettajana vuodesta 2002. Hän matkustaa edelleen vuosittain Latinalaiseen Amerikkaan opiskelemaan, opettamaan, ja tutustumaan uusimpiin virtauksiin. Hanna-Maija tunnetaan innostavana opettajana, jonka rakkaus tanssiin välittyy vahvasti myös oppilaille. Hanna-Maija opettaa pääosan Studio Tamborin kurssimuotoisista tunneista ja vastaa esiintyvien ryhmien toiminnasta. Lue lisää täältä.

emmi

Emmi Heimola
Emmi on aktiivinen ja intohimoinen tanssija, jolta löytyy tanssitaustaa niin reggaetonista, hip hopista ja dancehall reggaesta. Opettajana Emmi on rohkea rikkomaan genrerajoja ja yhdistelemään eri tyylejä. Tunneilla on tehokas tekemisen meininki sekä pilkettä silmäkulmassa. Esiintymiskokemusta Emmi on kartuttanut Studio Tamborin omissa riveissä, mutta myös oman tanssiryhmänsä “Rebellazin” kanssa kiertäen useita eri klubitapahtumia. Emmi on myös kouluttautunut ryhmäliikunnanohjaajaksi.

Petra Pentzin

Petra on voittanut mm. Latin Show of the Year-kisat (2013) sekä Salsan SM kisat (2011) Etnica Latin Crewn riveissä, ja sijoittunut toiseksi Super Cubano festivaalin (2013) kilpailussa Revolución Latina ryhmän kanssa. Petra on myös tanssnut ja kilpaillut reggaetoniin ja salsaan keskittyvässä “The Riot”-tanssiduossa, joka on esiintynyt mm. salsafestareilla Dominikaanisessa tasavallassa (2013) sekä sijoittunut toiseksi Latino Show SM-kisoissa (2014).  Petra opettaa Studio Tamborilla Heels- ja Bodymovements-kursseja ja valmentaa Latin Show-kisaryhmää.

 VIERAILEVAT OPETTAJAT KESÄ 2017
Soila Sarria

Soila on opiskellut tanssia 6-vuotiaasta lähtien. Hän on suorittanut lukuisia kursseja New Yorkissa, Havannassa, Santiago de Cubassa ja Malissa opiskellen mm. modernia tanssia, jazzia, afroa ja kuubalaisia tansseja. Hän on valmistunut tanssipedagogiksi Turun Taideakatemiasta vuonna 1998, josta lähtien hän on opettanut kuubalaista salsaa ja myöhemmin reggaetonia, latin showtyylejä ja erilaisia street-lajeja.. Lisäksi hän on esiintynyt ja opettanut eri tapahtumissa ja festivaaleilla ympäri Eurooppaa. Soila on voittanut kahdesti Pohjoismaiden salsamestaruuden sekä Suomen salsamestaruuden vuonna 2004 ja lisäksi voittanut pienryhmänsä kanssa hopeaa kolmesti Showtanssin SM-kisoissa. Soila on energinen, vaativa ja myös kärsivällinen opettaja, joka saa oppilaansa venymään mitä parhaimpiin suorituksiin.