Poissaolojen korvaaminen

Poissaolojen korvaaminen

  • Studio Tamborin kursseille ilmoittautunut oppilas voi korvata poissaolojaan muilla kuin oman ryhmänsä kursseilla oman kurssinsa jatkumisen aikana.  Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa ja voit korvata vapaasti kaikilla muilla kursseilla lukuunottamatta keskiviikon showstyle reggaeton tuntia ja pienryhmä tunteja. 
  • Poissaolo 60 min tunnilta oikeuttaa osallistumiseen vastaavan pituiselle tunnille. Poissaolo 90 min workshopeista oikeuttaa osallistumiseen kahdelle 60 min viikkotunnille. Poissaolojen korvaaminen on mahdollista myös osassa workshopeista ja tiiviskursseista erillisten ohjeiden mukaisesti.
  • Poissaoloja voi korvata myös ennakkoon, kuitenkin vain kuluvan kauden aikana (esimerkki: syksyn 2018 poissaoloja voi korvata ennakkoon syyskaudella 2018, ei siis esim kesä- tai elokuussa).
  • Poissaolot tulee korvata pääsääntöisesti kuluvan kauden aikana. Ellei toisin sovita, korvausoikeus edellyttää korvausajankohtana voimassa olevaa kurssivarausta, kun kurssisi päättyy myös korvausoikeus raukeaa ellei toisin ole sovittu. Korvausoikeutta voidaan kuitenkin tapauskohtaisesti pidentää. Tästä tulee aina sopia erikseen oppilastoimiston kanssa.
  • Korvaustunnille ei tarvitse ilmoittautua. Tarkistathan kuitenkin nettisivuilta ennen tunnille tuloa, ettei aikatauluihin ole tullut muutoksia.
  • Oppilas pitää itse kirjaa poissaoloistaan, Studio Tambor ei ole velvollinen tiedottamaan oppilaalle hänen poissaolojensa määrää. Oppilas on itse vastuussa siitä, että ehtii käyttää maksamansa tunnit korvausajan puitteissa.

Korvaaminen elokuun 2018 workshopeissa

Jos korvaat elokuun kursseilla luethan seuraavat ohjeet huolellisesti! Kesäkursseilla voi korvata vain oheisten ohjeiden mukaisesti!

  • Voit korvata 1 kevään 2018 poissaolon / workshop tai introduction kurssi. Saat tällöin  10 euron alennuksen kurssin hinnasta.
  • Valitse tuntivaihtoehto, jossa lukee “korvaushinta”, alennus on laskettu valmiiksi.

Vastaamme mielellämme tarvittaessa kysymyksiin poissaolojen korvaamisesta, ilmoittautumisesta ja laskutuksesta.