Poissaolojen korvaaminen

Poissaolojen korvaaminen

  • Studio Tamborin kursseille ilmoittautunut oppilas voi korvata poissaolojaan muilla kuin oman ryhmänsä kursseilla oman kurssinsa jatkumisen aikana.  Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Luethan ohjeet elokuun tiiviskursseilla ja workshopeissa korvaamisesta alempana. 
  • Korvaustunnille ei tarvitse ilmoittautua. Tarkistathan kuitenkin nettisivuilta ennen tunnille tuloa, ettei aikatauluihin ole tullut muutoksia. Tullessasi korvaustunnille täytä odotustilasta löytyvä korvaustunti-ilmoitus ja anna se tunnin opettajalle. 
  • Poissaolo 60 min tunnilta oikeuttaa osallistumiseen vastaavan pituiselle tunnille. Poissaolo 90 min workshopeista oikeuttaa osallistumiseen kahdelle 60 min viikkotunnille.
  • Poissaoloja voi korvata myös ennakkoon.
  • Poissaolot tulee korvata pääsääntöisesti kuluvan kauden aikana. Ellei toisin sovita, korvausoikeus edellyttää korvausajankohtana voimassa olevaa kurssivarausta, kun kurssisi päättyy myös korvausoikeus raukeaa ellei toisin ole sovittu. Korvausoikeutta voidaan kuitenkin tapauskohtaisesti pidentää. Tästä tulee aina sopia erikseen oppilastoimiston kanssa.
  • Oppilas pitää itse kirjaa poissaoloistaan, Studio Tambor ei tiedota oppilaalle hänen poissaolojensa määrää. Oppilas on itse vastuussa siitä, että ehtii käyttää maksamansa tunnit korvausajan puitteissa.

Poissaolojen korvaaminen elokuun 2019 workshopeissa ja tiiviskursseilla

  • Studio Tamborin kevätkaudella 2019 läsnäolleet oppilaat voivat korvata kevään poissaolojaan elokuun workshopeissa ja tiiviskursseille.  Syyskaudelle 2019 ilmoittautuneet voivat korvata syksyn poissaoloja näillä tunneilla jo ennakkoon! Jos siis tiedät olevasi esim matkoilla syksyllä, voit käydä korvaamassa jo elokuussa oheisten ohjeiden puitteissa.
  • Voit korvata 1 poissaolon / workshop tai tiivari. Saat tällöin 10e alennuksen kurssin hinnasta. Kirjoita ilmoittautumislomakkeelle “korvaushinta”. Korvata voi kaikilla muilla paitsi kehonhuoltotunneilla.

Vastaamme mielellämme tarvittaessa kysymyksiin poissaolojen korvaamisesta, ilmoittautumisesta ja laskutuksesta.