Poissaolojen korvaaminen

Poissaolojen korvaaminen

  • Studio Tamborin kursseille ilmoittautunut oppilas voi korvata poissaolojaan muilla kuin oman ryhmänsä kursseilla oman kurssinsa jatkumisen aikana.  Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Luethan ohjeet tiiviskursseilla ja workshopeissa korvaamisesta alempana. 
  • Korvaustunnille ei tarvitse ilmoittautua. Tarkistathan kuitenkin nettisivuilta ennen tunnille tuloa, ettei aikatauluihin ole tullut muutoksia. Tullessasi korvaustunnille täytä odotustilasta löytyvä korvaustunti-ilmoitus ja anna se tunnin opettajalle. Jos korvaat Hanna-Maijan tunneilla et tarvitse korvaustunti-ilmoitusta.
  • Poissaolo 60 min tunnilta oikeuttaa osallistumiseen vastaavan pituiselle tunnille. Poissaolo 90 min workshopeista oikeuttaa osallistumiseen kahdelle 60 min viikkotunnille. Jos korvaat poissaolojasi 5.11-10.12.19 tiistai iltojen 90 min tunneilla kuittaa yksi osallistuminen aina 1,5h poissaoloja. 
  • Poissaoloja voi korvata myös ennakkoon.
  • Poissaolot tulee korvata pääsääntöisesti kuluvan kauden aikana. Ellei toisin sovita, korvausoikeus edellyttää korvausajankohtana voimassa olevaa kurssivarausta, kun kurssisi päättyy myös korvausoikeus raukeaa ellei toisin ole sovittu. Korvausoikeutta voidaan kuitenkin tapauskohtaisesti pidentää. Tästä tulee aina sopia erikseen oppilastoimiston kanssa.
  • Oppilas pitää itse kirjaa poissaoloistaan, Studio Tambor ei tiedota oppilaalle hänen poissaolojensa määrää. Oppilas on itse vastuussa siitä, että ehtii käyttää maksamansa tunnit korvausajan puitteissa.

Poissaolojen korvaaminen syksynn 2019 workshopeissa ja tiiviskursseilla

  • Studio Tamborin oppilaat voivat korvata  poissaolojaan  workshopeissa ja tiiviskursseilla.  Syksyn 2019 workshopeissa voi korvata kevään 2019 poissaoloja sekä syksyn 2019 poissaoloja (näitä myös ennakkoon). 
  • Voit korvata 1 poissaolon / workshop tai tiivari. Saat tällöin 10e alennuksen kurssin hinnasta. Poissaoloja korvaavat oppilaat saavat alennuksen korvausoikeuteen kuuluvista tunneista koodilla korvaushinta.  Korvaushinta ei koske Liike- ja luovuus ja Turun Urban Latin Workshop tunteja. Varaathan korvatessasi workshopit yksittäin.

Vastaamme mielellämme tarvittaessa kysymyksiin poissaolojen korvaamisesta, ilmoittautumisesta ja laskutuksesta.