Poissaolojen korvaaminen

Poissaolojen korvaaminen elokuun Reggaeton tiivarilla ja Bachata Day- ja Commercial Day-tunneilla

Emmin elokuun reggaeton tiivarilla voi korvata 1-4 kpl syksyn 2019 ja kevään 2020 poissaoloja (alennus 10-40e), 18.8.2020 Bachata Day- ja Commercial Day-tunneilla voi korvata 1 poissaolon / 2 tuntia ja 1-2 poissaoloja jos osallistut kaikille 3 tunnille. Saat alennuksen verkkokaupasta koodeilla: korvaus10, korvaus20, korvaus30, korvaus40

Poissaolojen korvaaminen syyskaudella 2020

  • Studio Tamborin  kursseille ilmoittautunut oppilas voi korvata poissaolojaan muilla kuin oman ryhmänsä viikkotunneilla.
  • Korvaustunneille ilmoittaudutaan Studio Tamborin varausjärjestelmän kautta.  Oppilaat saavat linkin järjestelmään ilmoittautumisen yhteydessä / sähköpostitse kauden alussa.
  • Poissaoloja voi korvata myös ennakkoon.
  • Poissaolot tulee korvata kuluvan kauden aikana. Ellei toisin sovita, korvausoikeus edellyttää korvausajankohtana voimassa olevaa kurssivarausta, kun kurssisi päättyy myös korvausoikeus raukeaa ellei toisin ole sovittu. Korvausoikeutta voidaan kuitenkin tapauskohtaisesti pidentää. Tästä tulee aina sopia etukäteen erikseen oppilastoimiston kanssa.
  • Oppilas pitää itse kirjaa poissaoloistaan, Studio Tambor ei tiedota oppilaalle hänen poissaolojensa määrää. Oppilas on itse vastuussa siitä, että ehtii käyttää maksamansa tunnit korvausajan puitteissa, Studio Tambor ei ole velvollinen huolehtimaan siitä että oppilas ehtii korvata poissaolonsa.
  • Syksyn 2020 poissaoloja voi korvata myös seuraavilla tiiviskursseilla: Commercial Dance / Emmi, Cuban Style Musicality / Matilda. Voit korvata 1-2 poissaoloa käyttämällä verkkokaupassa alennuskoodeja:  korvaus10 (yksi poissaoloa, 10e ale), korvaus20 (kaksi poissaoloa, 20e ale)