Poissaolojen korvaaminen

Koronaviruksen vuoksi 12.3-31.3.2020 ajalle ajoittuvien poissaolojen korvaamisoikeutta on laajennettu. Lue lisää täältä. 

 

Poissaolojen korvaaminen kesäkuussa 2020

 • Jos et pääse osallistumaan kesätunnille jolle olet ilmoittautunut, voit poissaolon  muilla vastaavan mittaisilla kesäkuun tai elo-syyskuun tunneilla lisämaksutta.
 • Kevätkauden 2020 poissaoloja voi korvata kesäkuussa 2020 seuraavien ohjeiden mukaisesti (10 euron alennus / korvattava tunti):
 1. Voit korvata yhden poissaolon / 3 kerran kurssi. Esimerkki: Osallistut yhdelle 3 kerran kurssille voit siis korvata valintasi 1 tunnin eli saat 10 euron alennuksen. Osallistut kahdelle 3 kerran kurssille, voit siis korvata valintasi mukaan 1-2 tuntia eli saat 10-20 euron alennuksen.
 2. Voit korvata 1-2 poissaoloa / 2 workshoppia. Esimerkki: Ilmoittaudut kahteen workshoppiin, voit siis korvata valintasi mukaan 1-2 tuntia eli saat 10-20 euron alennuksen.
 3. Kesäkuun tanssikorteista voi saada korvausalennuksen seuraavin ehdoin: 3h kortti ja 5 h kortti / korvausalennus max 10e, 10h kortti korvausalennus max 30e.
 4. Korvaushinnat eivät koske Beginners pack-workshop pakettia

Korvausalennuksia ei tehdä maksuihin jälkikäteen, alennuskoodi tulee syöttää varauksen yhteydessä!

Saat alennuksen käyttämällä seuraavia koodeja:

korvaushinta1 (10e alennus)

korvaushinta2 (20e alennus)

korvaushinta3 (30e alennus)

korvaushinta4 (40e alennus)

korvaushinta5 (50e alennus)

 

Poissaolojen korvaaminen kevätkaudella 2020

 • Studio Tamborin  kursseille ilmoittautunut oppilas voi korvata poissaolojaan muilla kuin oman ryhmänsä koko kauden kestävillä kursseilla (ma, ti, ke tunnit) oman kurssinsa jatkumisen aikana.  Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa erikseen.  Jos haluat korvata poissaolojasi torstain tiiviskursseilla  tai viikonloppu workshopeissa luethan ohjeet alempana. 
 • Jos olet osallistunut tiivikurssille, etkä päässyt osallistumaan kaikille kerroille voit korvata poissaolon kevätkauden aikana ma,ti,ke tunneilla lisämaksutta.
 • Korvaustunnille ei tarvitse ilmoittautua. Tarkistathan kuitenkin nettisivuilta ennen tunnille tuloa, ettei aikatauluihin ole tullut muutoksia. Tullessasi korvaustunnille täytä nettisivuilla korvaustunti ilmoitus ja kerro opettajalle että korvaat poissaoloja. Voit käyttää myös odotustilasta löytyvää paperista ilmoitusta ja antaa sen tunnin opettajalle.
 • Poissaoloja voi korvata myös ennakkoon.
 • Poissaolot tulee korvata pääsääntöisesti kuluvan kauden aikana. Ellei toisin sovita, korvausoikeus edellyttää korvausajankohtana voimassa olevaa kurssivarausta, kun kurssisi päättyy myös korvausoikeus raukeaa ellei toisin ole sovittu. Korvausoikeutta voidaan kuitenkin tapauskohtaisesti pidentää. Tästä tulee aina sopia erikseen oppilastoimiston kanssa.
 • Oppilas pitää itse kirjaa poissaoloistaan, Studio Tambor ei tiedota oppilaalle hänen poissaolojensa määrää. Oppilas on itse vastuussa siitä, että ehtii käyttää maksamansa tunnit korvausajan puitteissa.

Poissaolojen korvaaminen  workshopeissa ja tiiviskursseilla

Studio Tamborin oppilaat voivat korvata  poissaolojaan osalla kevätkauden workshopeista ja tiiviskursseista lisämaksua vastaan. Saat tällöin 10e -20e alennuksen kurssin hinnasta. Workshoppeihin ja tiiviskursseille ei myönnetä korvaushintoja takautuvasti: jos olet varannut kurssipaikan normaalihinnalla sitä ei enää varauksen jälkeen voi muuttaa korvaushintaiseksi. Poissaoloja korvaavat oppilaat saavat alennuksen korvausoikeuteen kuuluvista tunneista seuraavilla koodeilla:

korvaushinta10 (10e alennus, kuittaa 2 poissaoloa)

korvaushinta20 (20e alennus, kuittaa 2 poissaoloa)

Korvauspaikkoja on rajattu määrä ja ne varataan verkkokaupasta 1.1.2020 alkaen. Tiiviskurssien korvauspaikka varauksiin pätevät samat ehdot kuin muihin ilmoittautumisiin. Poissaoloja voi korvata seuraavilla kevään 2020 tiiviskursseilla: 

Mahdollisuus korvata 1 poissaolo:

Kehonhuoltoa tanssijoille 26.2-16.4.2020

15.3.2020

klo 13-14 Salsa – Shines & Timing / Hanna-Maija

25.4.2020

klo 13-14.15 Reggaeton – Musicality & Expressions / Hanna-Maija

26.4.2020

klo 13-14 Bachata – Footwork / Hanna-Maija

klo 14-14.15 Sensual Heels / Hanna-Maija

 

Mahdollisuus korvata 1-2 poissaoloa: 

to 18.30-19.30 Stage Performance / Cano