Poissaolojen korvaaminen

Poissaolojen korvaaminen

  • Studio Tamborin kursseille ilmoittautunut oppilas voi korvata poissaolojaan muilla kuin oman ryhmänsä kursseilla oman kurssinsa jatkumisen aikana.  Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Luethan ohjeet tiiviskursseilla ja workshopeissa korvaamisesta alempana. 
  • Poissaolo 60 min tunnilta oikeuttaa osallistumiseen vastaavan pituiselle tunnille. Poissaolo 90 min workshopeista oikeuttaa osallistumiseen kahdelle 60 min viikkotunnille. Poissaolojen korvaaminen on mahdollista myös osassa workshopeista ja tiiviskursseista erillisten ohjeiden mukaisesti.
  • Poissaoloja voi korvata myös ennakkoon, kuitenkin vain kuluvan kauden aikana (esimerkki: syksyn 2018 poissaoloja voi korvata ennakkoon syyskaudella 2018, ei siis esim kesä- tai elokuussa). Syksyn 2018 poissaoloja voi korvata vielä kevätkaudella 2019, mikäli osallistut jollekkin kevään kursseista. Huomioithan että korvausoikeus on voimassa vain kurssisi ajan, ei automaattisesti koko kevätkautta (esimerkki: osallistut 4 viikon tiiviskurssille, voit käydä korvaamassa muita poissaoloja tuon 4 viikon ajan).
  • Poissaolot tulee korvata pääsääntöisesti kuluvan kauden aikana. Ellei toisin sovita, korvausoikeus edellyttää korvausajankohtana voimassa olevaa kurssivarausta, kun kurssisi päättyy myös korvausoikeus raukeaa ellei toisin ole sovittu. Korvausoikeutta voidaan kuitenkin tapauskohtaisesti pidentää. Tästä tulee aina sopia erikseen oppilastoimiston kanssa.
  • Korvaustunnille ei tarvitse ilmoittautua. Tarkistathan kuitenkin nettisivuilta ennen tunnille tuloa, ettei aikatauluihin ole tullut muutoksia.
  • Oppilas pitää itse kirjaa poissaoloistaan, Studio Tambor ei ole velvollinen tiedottamaan oppilaalle hänen poissaolojensa määrää. Oppilas on itse vastuussa siitä, että ehtii käyttää maksamansa tunnit korvausajan puitteissa.

Poissaolojen korvaaminen kevään 2019 workshopeissa

  • Studio Tamborin läsnäolevat oppilaat voivat korvata syksyn 2018 ja kevään 2019 (myös ennakkoon) kevään 2019 workshopeissa.
  • Voit korvata 1 poissaolon / 90min workshop. Saat tällöin 10e alennuksen kurssin hinnasta. Valitse verkkokaupassa vaihtoehto “Poissaoloja korvaavat oppilaat”
  • Jos haluat käyttää maksuun Smartumeita, ePassia tms ota yhteyttä sähköpostitse toimistoon.
  • Kevään 2019 tiiviskursseista lisämaksutta voi korvata Urban Latin kurssilla. Ilmoitathan toimistoon mikäli olet tulossa korvaamaan kurssille. Muilla tiiviskursseilla ei ole mahdollista korvata poissaoloja.

Vastaamme mielellämme tarvittaessa kysymyksiin poissaolojen korvaamisesta, ilmoittautumisesta ja laskutuksesta.