Poissaolojen korvaaminen ja ilmoittautumisehdot

Poissaolojen korvaaminen

 • Studio Tamborin kursseille ilmoittautunut oppilas voi korvata poissaolojaan muilla kuin oman ryhmänsä kursseilla.  Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa ja voit korvata vapaasti kaikilla muilla kursseilla lukuunottamatta keskiviikon showstyle reggaeton tuntia ja lauantain tunteja.
 • Poissaolo 60 min tunnilta oikeuttaa osallistumiseen vastaavan pituiselle tunnille. Poissaolo 90 min workshopeista oikeuttaa osallistumiseen kahdelle 60 min viikkotunnille. Poissaolojen korvaaminen on mahdollista myös osassa workshopeista ja tiiviskursseista erillisten ohjeiden mukaisesti.
 • Poissaoloja voi korvata myös ennakkoon, kuitenkin vain kuluvan kauden aikana (esimerkki: syksyn 2017 poissaoloja voi korvata ennakkoon syyskaudella, ei siis elokuussa).
 • Poissaolot tulee korvata pääsääntöisesti kuluvan kauden aikana (esimerkiksi syksyn 2017 poissaolot syksyn 2017 aikana). Ellei toisin sovita, korvausoikeus edellyttää korvausajankohtana voimassa olevaa kurssivarausta, kun kurssisi päättyy myös korvausoikeus raukeaa ellei toisin ole sovittu. Korvausoikeutta voidaan kuitenkin tapauskohtaisesti pidentää. Tästä tulee aina sopia etukäteen oppilastoimiston kanssa. Kevään 2017 kursseille osallistuneet voivat korvata poissaolojaan myös syksyllä 2017, mikäli osallistuvat jollekkin syksyn kursseista. Korvausoikeus on voimassa kurssin ajan, ellei toisin ole sovittu.
 • Korvaustunnille ei tarvitse ilmoittautua. Tarkistathan kuitenkin nettisivuilta ennen tunnille tuloa, ettei aikatauluihin ole tullut muutoksia.
 • Oppilas pitää itse kirjaa poissaoloistaan, Studio Tambor ei ole velvollinen tiedottamaan oppilaalle hänen poissaolojensa määrää. Oppilas on itse vastuussa siitä, että ehtii käyttää maksamansa tunnit korvausajan puitteissa.

Ilmoittautumisehdot

 • Ilmoittautuminen kursseille ja workshoppeihin on sitova. Lähettäessään ilmoittautumislomakkeen oppilas sitoutuu maksamaan varaamansa kurssipaikan. 
 • Lasten tuntien kortit ovat voimassa aina kyseisen kauden ajan.
 • Oppilas saa sähköpostitse vahvistuksen viimeistään viikon kuluessa ilmoittautumisestaan. Ilmoittautuminen on kuitenkin sitova jo ennen vahvistuksen saapumista.
 • Kurssimaksuista tehdään palautuksia vain pidempi aikaisissa sairastapauksissa (yli 2 viikkoa) lääkärintodistusta vastaan. Muissa tapauksissa oppilas voi korvata poissaolonsa yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
 • Maksuvälineinä käyvät lasku ja Smartum-liikunta-  ja kulttuurisetelit sekä Smartum-saldo, Virike-setelit, Ticket Duo-kortti sekä pay2go. Laskun voit maksaa yhdessä tai kahdessa erässä valintasi mukaan. Alle 100e suoritukset veloitetaan aina yhdessä erässä.

Vastaamme mielellämme tarvittaessa kysymyksiin poissaolojen korvaamisesta, ilmoittautumisesta ja laskutuksesta.