Showryhmät

Studio Tamborin showryhmät sopivat tavoitteellisesta harjoittelusta ja esiintymistoiminnasta kiinnostuneille oppilaille.  Ryhmien harjoitukset koostuvat viikottaisesta koreografiatunnista sekä viikkotunnista, jolla hiotaan tanssia ja tekniikkaa. Osallistuminen edellyttää sitoutumista ryhmän toimintaan ja harjoituksiin sekä halua oppia uutta. 

TAMBOR REGGAETON CREW – HAKU AVOINNA SYKSYN 2020 RYHMÄÄN!

Tambor Reggaeton Crew on tavoitteellisesta treenaamisesta ja esiintymis- ja kilpailutoiminnasta kiinnostuneille tanssinharrastajille suunnattu tiimi. Harjoittelun keskiössä on kannustavassa porukassa kehittyminen, uuden oppiminen, itsensä haastaminen ja positiivinen ja avoin tunnelma.

Ryhmän harjoitukset koostuvat viikottaisesta koreografiatunnista sekä viikkotunnista, jolla hiotaan tanssia ja tekniikkaa. Osallistuminen edellyttää sitoutumista ryhmän toimintaan ja harjoituksiin sekä halua oppia uutta. Ryhmää valmentaa reggaeton ammattilainen ja koreografi Cano Monroy.

Syyskaudella 2020 ryhmä harjoittelee maanantaisin 24.8-13.12.2020 (ei tunteja 12.10) seuraavasti

klo 18.30-19.30 Viikkotunti Commercial Reggaeton
klo 19.45-21 Ryhmän omat harjoitukset

Harjoituskauden hinta on 490e. Ryhmä sopii vähintää 2 vuotta reggaetonia tai jotain muuta katutanssilajia harrastaneille oppilaille.

KIINNOSTUITKO? Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse info@dancestudiotambor.com

Kerro hakemuksessa hieman itsestäsi, tanssitaustastasi ja miksi haluaisit mukaan ryhmään.

LA RAKATA – Ladies’ Style Salsa Crew EI AVOIMIA PAIKKOJA KAUDELLA 2020!

La Rakata on naiselliseen ladies’ style salsaan keskittyvä showryhmä. Ryhmän tanssijoilla on pitkä kokemus sekä salsan eri tyylilajeista että muista tanssilajeista. Ryhmä esiintyy ja kilpailee erilaisissa tilaisuuksissa. Ryhmä on esiintynyt mm.

  • Show of the Year tapahtumassa kulttuuritalossa
  • AfroLatin Night-illoissa yökerho Ugglassa
  • Fusion Latina livebändin keikalla Club Vaticanissa
  • Casa Latina klubilla Teatteri Forumissa
  • Live Love Dance-tapahtuman bileissä Bar Oficinassa

Lisäksi ryhmä on esiintynyt lukuisissa yksityistilaisuuksissa.

La Rakata Latin Show of the Year kisoissa täällä: https://www.youtube.com/watch?v=on31BHADXKI

OSALLISTUMISEDELLYTYKSET:
Useamman vuoden kokemus jostain salsan tyylilajista sekä valmius ja halu muokata omaa tanssityyliä ryhmän koreografioiden mukaisesti. Tanssit sujuvasti koroissa ja hallitset tupla spinnit (tai olet innoissasi niiden opettelemisesta :)). Ryhmä tanssii koreografia kohtaisesti joko on1, on2 tai kuubalaista salsaa. Näiden kaikkien hallintaa ei edellytetä: avoin mieli ja kiinnostus oppia uutta on olennaisinta.