Showryhmät

Studio Tamborin showryhmät sopivat tavoitteellisesta harjoittelusta ja esiintymistoiminnasta kiinnostuneille oppilaille.  Ryhmien harjoitukset koostuvat viikottaisesta koreografiatunnista sekä viikkotunnista, jolla hiotaan tanssia ja tekniikkaa. Osallistuminen edellyttää sitoutumista ryhmän toimintaan ja harjoituksiin sekä halua oppia uutta.  Ilmoitamme mahdollisista vapaista paikoista sähköpostilistallamme, Instagramissa ja Facebook-sivuillamme. 

TAMBOR REGGAETON CREW – HAKU RYHMÄÄN PÄÄTTYNYT!

Tambor Reggaeton Crew on tavoitteellisesta treenaamisesta ja esiintymis- ja kilpailutoiminnasta kiinnostuneille tanssinharrastajille suunnattu tiimi. Harjoittelun keskiössä on kannustavassa porukassa kehittyminen, uuden oppiminen, itsensä haastaminen ja positiivinen ja avoin tunnelma.

Ryhmää valmentavat Hanna-Maija Pääkkönen ja Cano Monroy. (Lue lisää koutseista täältä: https://dancestudiotambor.com/tunnit/opettajat/)

Ryhmä treenaa 26.8-12.12.19 torstaisin klo 19-21. Harjoitukset koostuvat 60 minuutin reggaeton tekniikka viikkotunnista (Hanna-Maija) sekä ryhmän omasta koreografiatunnista (Cano). Harjoituskauden hinta on 375e (32h tunteja). Kausimaksun voi halutessaan maksaa kahdessa erässä.

LA RAKATA – Ladies’ Style Salsa Crew EI AVOIMIA PAIKKOJA SYYSKAUDELLA 2019!

La Rakata

La Rakata on naiselliseen ladies’ style salsaan keskittyvä showryhmä. Ryhmän tanssijoilla on pitkä kokemus sekä salsan eri tyylilajeista että muista tanssilajeista. Ryhmä esiintyy ja kilpailee erilaisissa tilaisuuksissa. Ryhmä on esiintynyt mm.

  • Show of the Year tapahtumassa kulttuuritalossa
  • AfroLatin Night-illoissa yökerho Ugglassa
  • Fusion Latina livebändin keikalla Club Vaticanissa
  • Casa Latina klubilla Teatteri Forumissa
  • Live Love Dance-tapahtuman bileissä Bar Oficinassa

Lisäksi ryhmä on esiintynyt lukuisissa yksityistilaisuuksissa.

La Rakata Latin Show of the Year kisoissa täällä: https://www.youtube.com/watch?v=on31BHADXKI

OSALLISTUMISEDELLYTYKSET:
Useamman vuoden kokemus jostain salsan tyylilajista sekä valmius ja halu muokata omaa tanssityyliä ryhmän koreografioiden mukaisesti. Tanssit sujuvasti koroissa ja hallitset tupla spinnit (tai olet innoissasi niiden opettelemisesta :)). Ryhmä tanssii koreografia kohtaisesti joko on1, on2 tai kuubalaista salsaa. Näiden kaikkien hallintaa ei edellytetä: avoin mieli ja kiinnostus oppia uutta on olennaisinta.