Showryhmät

Studio Tamborin showryhmät sopivat tavoitteellisesta harjoittelusta ja esiintymistoiminnasta kiinnostuneille oppilaille.  Ryhmien harjoitukset koostuvat viikottaisesta koreografiatunnista sekä viikkotunnista, jolla hiotaan tanssia ja tekniikkaa. Osallistuminen edellyttää sitoutumista ryhmän toimintaan ja harjoituksiin sekä halua oppia uutta.  Lisätiedot ryhmistä, osallistumisedellytyksistä ja ryhmien kausimaksuista löydät alta.

GRUPO TAMBOR

Info ja buukkaukset: www.grupotambor.com

 

LA RAKATA – Ladies’ Style Salsa Crew

La Rakata

La Rakata on naiselliseen ladies’ style salsaan keskittyvä showryhmä. Ryhmän tanssijoilla on pitkä kokemus sekä salsan eri tyylilajeista että muista tanssilajeista. Ryhmä esiintyy ja kilpailee erilaisissa tilaisuuksissa. Ryhmä on esiintynyt mm.

  • Show of the Year tapahtumassa kulttuuritalossa
  • AfroLatin Night-illoissa yökerho Ugglassa
  • Fusion Latina livebändin keikalla Club Vaticanissa
  • Casa Latina klubilla Teatteri Forumissa
  • Live Love Dance-tapahtuman bileissä Bar Oficinassa

Lisäksi ryhmä on esiintynyt lukuisissa yksityistilaisuuksissa. Syyskaudella 2018 ryhmä kilpailee Latin Show of the Year-kisoissa joulukuussa 2018.

La Rakata Latin Show of the Year kisoissa täällä: https://www.youtube.com/watch?v=on31BHADXKI

OSALLISTUMISEDELLYTYKSET:
Useamman vuoden kokemus jostain salsan tyylilajista sekä valmius ja halu muokata omaa tanssityyliä ryhmän koreografioiden mukaisesti. Tanssit sujuvasti koroissa ja hallitset tupla spinnit (tai olet innoissasi niiden opettelemisesta :)). Ryhmä tanssii koreografia kohtaisesti joko on1, on2 tai kuubalaista salsaa. Näiden kaikkien hallintaa ei edellytetä: avoin mieli ja kiinnostus oppia uutta on olennaisinta.

Reggaeton EK

REGGAETON EK – Reggaetonin erikoiskoulutusryhmä

Reggaeton EK työstää monipuolisia koreografioita oppilasnäytöksiin ja kilpailuihin. Ryhmä on kerryttänyt esiintymiskokemusta mm. Kulttuuritalon lavalla, Latin Show of the Year – kisoissa, lukuisissa oppilasnäytöksissä, Club Latin Nigth Reggaeton Special Editionissa sekä Krunan Festareilla. Syksyllä 2018 ryhmä osallistuu joulukuun Caribbean & Latin Show of the Year kilpailuihin.

Reggaeton EKn koreografia “Te Voya a Recordar” täällä: https://vimeo.com/191139151
Reggaeton EK & Grupo Tambor Latin Show of the Year kisoissa täällä: https://www.youtube.com/watch?v=P8NJJe9QG-U

OSALLISTUMISEDELLYTYKSET:
Tapauskohtaisesti 2-5 vuoden reggaeton opinnot, valmius oppia uutta ja muokata omaa liikettä koreografian edellyttämällä tavalla. Reggaeton EKn kokoonpano on lämminhenkinen ryhmä, jossa yhteishenki on hyvä niin harjoituksissa kuin niiden ulkopuolella. Koska ryhmässä on useampia tanssijoita kuin muissa showryhmissämme hakijoilta toivotaan erityistä valmiutta ja halua ryhmätyöskentelyyn.