Showryhmät

Studio Tamborin showryhmät sopivat tavoitteellisesta harjoittelusta ja esiintymistoiminnasta kiinnostuneille oppilaille.  Ryhmien harjoitukset koostuvat viikottaisesta koreografiatunnista sekä viikkotunnista, jolla hiotaan tanssia ja tekniikkaa. Osallistuminen edellyttää sitoutumista ryhmän toimintaan ja harjoituksiin sekä halua oppia uutta. Seuraava avoin haku vapaille paikoille järjestetään touko-elokuussa 2019. 

 

LA RAKATA – Ladies’ Style Salsa Crew

La Rakata

La Rakata on naiselliseen ladies’ style salsaan keskittyvä showryhmä. Ryhmän tanssijoilla on pitkä kokemus sekä salsan eri tyylilajeista että muista tanssilajeista. Ryhmä esiintyy ja kilpailee erilaisissa tilaisuuksissa. Ryhmä on esiintynyt mm.

  • Show of the Year tapahtumassa kulttuuritalossa
  • AfroLatin Night-illoissa yökerho Ugglassa
  • Fusion Latina livebändin keikalla Club Vaticanissa
  • Casa Latina klubilla Teatteri Forumissa
  • Live Love Dance-tapahtuman bileissä Bar Oficinassa

Lisäksi ryhmä on esiintynyt lukuisissa yksityistilaisuuksissa.

La Rakata Latin Show of the Year kisoissa täällä: https://www.youtube.com/watch?v=on31BHADXKI

OSALLISTUMISEDELLYTYKSET:
Useamman vuoden kokemus jostain salsan tyylilajista sekä valmius ja halu muokata omaa tanssityyliä ryhmän koreografioiden mukaisesti. Tanssit sujuvasti koroissa ja hallitset tupla spinnit (tai olet innoissasi niiden opettelemisesta :)). Ryhmä tanssii koreografia kohtaisesti joko on1, on2 tai kuubalaista salsaa. Näiden kaikkien hallintaa ei edellytetä: avoin mieli ja kiinnostus oppia uutta on olennaisinta.

Reggaeton EK

REGGAETON EK – Reggaetonin erikoiskoulutusryhmä

Reggaeton EK työstää monipuolisia koreografioita oppilasnäytöksiin ja kilpailuihin. Ryhmä on kerryttänyt esiintymiskokemusta mm. Kulttuuritalon lavalla, Latin Show of the Year – kisoissa, lukuisissa oppilasnäytöksissä, Club Latin Nigth Reggaeton Special Editionissa, Krunan Festareilla, Dance Heaven bileissä sekä useissa muissa tapahtumissa.

Reggaeton EKn koreografia Sacala a Bailar täällä: https://vimeo.com/191139151

OSALLISTUMISEDELLYTYKSET:
Tapauskohtaisesti 2-5 vuoden reggaeton opinnot, valmius oppia uutta ja muokata omaa liikettä koreografian edellyttämällä tavalla. Reggaeton EKn kokoonpano on lämminhenkinen ryhmä, jossa yhteishenki on hyvä niin harjoituksissa kuin niiden ulkopuolella. Koska ryhmässä on useampia tanssijoita kuin muissa showryhmissämme hakijoilta toivotaan erityistä valmiutta ja halua ryhmätyöskentelyyn.