Kiva että olet löytänyt sivuillemme!

Tältä sivulta löydät tietoa tunneistamme ja tiloistamme ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Uudet oppilaat voivat tulla kokeilemaan tuntejamme edullisella kokeilumaksulla.

Kokeilutunnit tulevat myyntiin elokuussa.

Kenelle tanssitunnit sopivat?

Tunnit sopivat ihan kaikille tanssista kiinnostuneille! Pääosa tunneistamme on suunnattu yli 16-vuotiaille ja ryhmissämme tanssiikin sulassa sovussa 16-75-vuotiaita oppilaita. 

Tarjoamme tunteja myös lapsille. Niistä löydät tietoa täältä.

Mitä lajeja koulussa opetetaan?

Lajimme ovat: commercial dance, heels, bachata, salsa, rumba sekä reggaeton. Järjestämme workshoppeja myös muista lajeista.

Tarjoamme myös kaikille sopivia kehonhuolto-ja venyttelytunteja.

Voit katsoa videoita, kuunnella musiikkia ja tutustua tarkemmin eri tanssilajeihin täällä.

Mitä tunneilla opetellaan?

Tanssitunneilla opetellaan kullekkin tanssilajille tyypillistä liikettä, rytmiä ja tekniikkaa sekä harjoitellaan erilaisia tanssisarjoja.

Tanssi on taitolaji ja siksi tuntimme on suunniteltu tukemaan oppilaan edistymistä. Studio Tamborin perustaja Hanna-Maija vertaa tanssin opiskelua usein uuden kielen oppimiseen: ensin opit muutaman sanan, sitten lauseen ja lopulta kokonaisen uuden kielen.

Kauhistuttiko vertaus kielten opiskeluun? Älä säikähdä 🙂 tunneilla on rento (ja hikinen) ilmapiiri ja opettajillemme on tärkeää että oppilailla on hauskaa! Haluamme kuitenkin että pääset myös oppimaan itseäsi innostavia asioita ja kehityt tanssijana, joten tunneilla tarjoamme sopivassa suhteessa tekniikkaa ja rentoa joraamista!

Miten tunneille voi osallistua?

Lukuvuotemme jakautuu kevät-, kesä- ja syyskauteen. Kevät- ja syyskaudella tarjoamme sekä koko kauden mittaisia kursseja että workshoppeja ja tiiviskursseja. Kesällä tanssitaan workshopeissa ja tiiviskursseilla.

Workshoppeihin ja tiiviskursseille varataan paikka ostamalla paikka kurssille. Voit ostaa paikan verkkokaupasta tai maksaa sen liikuntaedulla.

Pidemmille kursseille osallistutaan tanssikortilla. Tanssikortti ostetaan aina tietylle tunnille. Ostaessasi tanssikortin sinulle on aina varattuna paikka tunnille, jolle olet ostanut tanssikortin. Sinun ei siis tarvitse varata paikkaa joka viikolle erikseen. Opettaja merkkaa läsnäolosi tuntilistaan ja lähetämme sinulle s-postin kun kortillasi on enää 2 kertaa jäljellä. Kun olet käyttänyt korttisi kaikki kerrat voit halutessasi ostaa kortille lisäkertoja. Tanssikortteja on saatavilla keskiviikon Commercial Dance, Reggaeton ja Heels tunneille sekä torstain Cuban Salsa tunnille. 

Voit ostaa kortin verkkokaupasta tai maksaa sen liikuntaedulla.

Voit tulla ensin kokeilemaan tunteja kokeilumaksulla ja päättää sen jälkeen haluatko ilmoittautua kurssille tai hankkia sarjakortin. Kokeilutunnit ostetaan verkkokaupastamme.

Missä tunnit pidetään?

Tunnit pidetään Salmisaaren liikuntakeskuksessa Ruoholahdessa, Helsinki Dance Centralissa Sörnäisissä ja Aleksanterin teatterilla bulevardilla. Tarkemmat kulkuohjeet löydät täältä.

Mitä maksuvälineitä hyväksytte?

Hyväksymämme maksuvälineet ovat tilisiirto, pankki- ja luottokortti, Mobile Pay, osamaksu (verkkokaupassa), Smartum, ePassi, Edenred, Virike, ja Eazybreak. Huomioithan että emme ota maksuja vastaan paikan päällä vaan maksut suoritetaan aina ennen tunnille saapumista. Emme vastaanota käteismaksuja.

Onko tiloissa pukuhuoneet ja suihkut?

Kyllä! Käytössäsi on pukuhuoneet ja suihkut.

Miten tunneille kannattaa pukeutua?

Tärkeintä on että pukeudut asuun jossa itse viihdyt ja jossa sinun on mukava liikkua! Jalkineet kannattaa valita tunnin mukaan:

  • Reggaeton ja Commercial Dance tunnille sisäliikuntakengät, paljaat jalat tai sukat
  • Salsa ja Bachata tunnille sisäliikuntakengät, pehmeäpohjaiset tossut, tanssikorkkarit, paljaat jalat tai sukat
  • Heels tunnille tanssikorkkarit, paljaat jalat tai sukat
  • Kehonhuoltotunneille paljaat jalat tai sukat

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Uudet oppilaat voivat tulla kokeilemaan tuntejamme edullisella kokeilumaksulla. Kokeilutunnit ostetaan verkkokaupastamme.