Kiva että olet löytänyt sivuillemme!

Tältä sivulta löydät tietoa tunneistamme ja tiloistamme ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Uudet oppilaat voivat tulla kokeilemaan tuntejamme edullisella kokeilumaksulla.

Kenelle tanssitunnit sopivat?

Tunnit sopivat ihan kaikille tanssista kiinnostuneille! Pääosa tunneistamme on suunnattu yli 16-vuotiaille ja ryhmissämme tanssiikin sulassa sovussa 16-75-vuotiaita oppilaita. 

Tarjoamme tunteja myös lapsille. Niistä löydät tietoa täältä.

Mitä lajeja koulussa opetetaan?

Lajimme ovat: commercial dance, heels, bachata, salsa, rumba sekä reggaeton. Järjestämme workshoppeja myös muista lajeista.

Tarjoamme myös kaikille sopivia kehonhuolto-ja venyttelytunteja.

Voit katsoa videoita, kuunnella musiikkia ja tutustua tarkemmin eri tanssilajeihin täällä.

Mitä tunneilla opetellaan?

Tanssitunneilla opetellaan kullekkin tanssilajille tyypillistä liikettä, rytmiä ja tekniikkaa sekä harjoitellaan erilaisia tanssisarjoja.

Tanssi on taitolaji ja siksi tuntimme on suunniteltu tukemaan oppilaan edistymistä. Studio Tamborin perustaja Hanna-Maija vertaa tanssin opiskelua usein uuden kielen oppimiseen: ensin opit muutaman sanan, sitten lauseen ja lopulta kokonaisen uuden kielen.

Kauhistuttiko vertaus kielten opiskeluun? Älä säikähdä 🙂 tunneilla on rento (ja hikinen) ilmapiiri ja opettajillemme on tärkeää että oppilailla on hauskaa! Haluamme kuitenkin että pääset myös oppimaan itseäsi innostavia asioita ja kehityt tanssijana, joten tunneilla tarjoamme sopivassa suhteessa tekniikkaa ja rentoa joraamista!

Miten tunneille voi osallistua?

Lukuvuotemme jakautuu kevät-, kesä- ja syyskauteen. Kevät- ja syyskaudella tarjoamme sekä koko kauden mittaisia kursseja että workshoppeja ja tiiviskursseja. Kesällä tanssitaan workshopeissa ja tiiviskursseilla.

Tunneillemme voi osallistua sekä kausimaksulla, sarjakortilla että kertamaksulla. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi säännöllistä osallistumista, näin saat tunneistasi eniten irti. 

Voit tulla ensin kokeilemaan tunteja kokeilumaksulla ja päättää sen jälkeen haluatko ilmoittautua kurssille tai hankkia sarjakortin. Kokeilutunnit ostetaan verkkokaupastamme.

Missä tunnit pidetään?

Tunnit pidetään Studio Tamborin tilavassa 114 neliön salissa Kaapelitehtaalla. Salimme sijaitsee Kaapelitehtaan 4. kerroksessa, A-rapussa. Suosittelemme saapumaan tiloihin C-rapun kautta, jolloin pääset näppärästi ensin pukuhuoneisiin ja siitä suoraan samalla käytävällä sijaitsevaan saliimme. Tarkemmat kulkuohjeet löydät täältä.

Mitä maksuvälineitä hyväksytte?

Hyväksymämme maksuvälineet ovat tilisiirto, pankki- ja luottokortti, Mobile Pay, osamaksu (verkkokaupassa), Smartum, ePassi, Edenred, Virike, ja Eazybreak. Huomioithan että emme ota maksuja vastaan paikan päällä vaan maksut suoritetaan aina ennen tunnille saapumista. Emme vastaanota käteismaksuja.

Onko tiloissa pukuhuoneet ja suihkut?

Kyllä! Käytössäsi on Kaapelitehtaan pukuhuoneet, joista löytyy myös suihkut.

Voiko poissaoloja korvata?

Jos olet ilmoittautunut 3 viikon tiiviskursseille, 6 viikon alkeiskursseille tai 18 viikon kurssille voit korvata mahdollisia poissaoloja muilla kuin oman ryhmäsi tunnilla. 5- ja 10-kerran kortilla tanssivat voivat peruuttaa tekemänsä tuntivaraukset viimeistään 3h ennen varatun tunnin alkua, jolloin varaus vapautuu myöhempään käyttöön. Lasten tunteja koskevat erilliset ohjeet, jotka löydät täältä.

Miten tunneille kannattaa pukeutua?

Tärkeintä on että pukeudut asuun jossa itse viihdyt ja jossa sinun on mukava liikkua! Jalkineet kannattaa valita tunnin mukaan:

  • Reggaeton ja Commercial Dance tunnille sisäliikuntakengät, paljaat jalat tai sukat
  • Salsa ja Bachata tunnille sisäliikuntakengät, pehmeäpohjaiset tossut, tanssikorkkarit, paljaat jalat tai sukat
  • Heels tunnille tanssikorkkarit, paljaat jalat tai sukat
  • Kehonhuoltotunneille paljaat jalat tai sukat

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Uudet oppilaat voivat tulla kokeilemaan tuntejamme edullisella kokeilumaksulla. Kokeilutunnit ostetaan verkkokaupastamme.